Друго 

Всяка техника притежава и излъчва енергийно поле

Всяка една техника за бита, независимо дали е изградена от метал, пластмаса или друг материал, притежава енергия. Дори когато е изключена от електрическата мрежа енергийното излъчване на електроуреда продължава да облъчва хората и всичко живо, които са около него.  Именно затова е нужно да се погрижим за енергийното пречистване на своя дом.

 

Освен енергийното излъчване на частите, от които е изграден всеки електроуред, той самият излъчва и енергиен смог от мрежата, в която е включен. Това са енергийни вълни на висока чистота, която може да повлияе негативно върху енергийното излъчване на човека. Затова е нужно човек да отделя всеки ден по 10 минути време да изгражда енергиен щит, с който да се обгражда. В сайта www.shirinan.com можете да откриете напълно безплатно две статии, в които са обяснени техниките, с които ежедневно можете да поддържате и изграждате енергиен щит около себе си.  По този начин ще се предпазвате не само от негативното енергийно излъчване на електроуредите, а и от негативната енергия, която злонамерените хора насочват към вас.

 

Друг лесен начин да се предпазите от негативното излъчване на електроуредите е, като се снабдите с кристали, които да поставите в ъглите на своя дом. Те ще обгърнат дома ви с енергийна защитна обвивка, която ще трансформира негативната енергия и ще направи средата, в която живеете, по-хармонична и благоприятна за вас. Недейте да пренебрегвате негативното излъчване на електроуредите, а вземете мерки, защото вече много хора се разболяха от рак вследствие на негативно облъчване. Не случайно колкото по-развито става човечеството в материален аспект, толкова и повече болести го сполитат, като броят на раково болните са повече отвсякога преди това.

 

Също така, можете да подобрите енергийното излъчване на електроуредите, като подходите към тях с любов. Говорете им, казвайте им, че ги обичате и че сте благодарни затова, че ви служат. Те ще попият вашата любов и положителен заряд и така те постепенно ще трансформират тяхното негативно излъчване и въздействие. Ширинан в своите книги постоянно ни напомня, че хората имат голям контрол над енергията на заобикалящия ни свят и ние можем осъзнато да контролираме и използваме тази енергия. Всичко е в нашите ръце, никога не го забравяйте.

Related posts

Leave a Comment