Хибриди 

Гъвкавият Acer Aspire R3

Моделът Acer Aspire R3 се отличава с въртящата се на 360 градуса панта, която позволява на потребителя да обърне дисплея към гърба на компютъра и по този начин да го използва в режим на таблет. Пантата му позволява да заема още няколко положения, невъзможни за останалите преносими компютри, а сребристият цвят на тялото и капака определено го кара да изглежда доста по-стабилно в сравнение с неговите конкуренти от същия клас.

От пръв поглед се разбира, че Acer Aspire R3 не е приятелски настроен към бюджета лаптоп, но двуядреният 1.7GHz Intel Core i5-4210U процесор, оптимизиран с Intel Turbo Boost технология, която осигурява допълнителна производителност, докато изпълнявате и най-претенциозните си задачи си струва цената.

Операционната памет с обем 6GB, съчетана с 64-битовата версия на Microsoft Windows 8.1 осигурява много гладко и бързо изпълнение на задачите, дори и при едновременното използване на множество приложения. Освен това графичният ускорител Intel HD Graphics 4400 позволява на потребителя да играе на повечето съвременни компютърни игри, както и да редактира видео файлове без проблеми.

Моделът Acer Aspire R3 е малка машина, но разполага с много по-голяма памет, от големите лаптопи на същата фирма, които в момента могат да се намерят на пазара. Твърдият диск с обем 1TB и скорост до 5400 RPM осигурява повече от достатъчно пространство за съхранение на всички необходими файлове, както и за инсталиране на използваните приложения. Предната HD уеб камера, свързана с вътрешния цифров микрофон осигурява ясна и отчетлива видео комуникация.

Като всички останали Acer лаптопи и моделът Aspire R3 разполага с удобна клавиатура и тъчпад Precision. Четиринадесет инчовият лаптоп е снабден и с няколко от основните възможности за свързване като Gigabit Ethernet LAN, Bluetooth и Acer Nplify 802.11b/g/n LAN, за да сърфирате лесно в уеб пространството.

Останалите спецификации, с които се отличават лаптопите Acer Aspire R3 са медиен четец за карти, USB 2.0 порт, RJ 45 порт, HDMI порт, слот за заключване на сигурността и 4-клетъчна литиево полимерна 3560 mAh батерия, за която се твърди, че произвежда повече от седем часа автономна работа на батерията между зарежданията.

Acer Aspire R3 не е от лесно достъпните конвертируеми лаптопи. Началната му цена е около 650 долара с едногодишна гаранция.

 

 

 

Related posts

Leave a Comment