Друго 

Екологичен избор ли са сглобяемите къщи с метална конструкция?

Лесно ли е да се избере дом, който да отговаря на нашите идеали? Ако търсим ниско-бюджетен вариант, бързина на изпълнението, устойчивост и екологичност, то може би незапознатите биха ни се изсмели, но не и тези, които знаят, че подобни възможности са факт. Изборът на сглобяеми къщи с метална конструкция на EvtinDom.eu, отговаря на всички тези критерии, наред с още много други. Възможностите, предлагани от EvtinDom.eu са както за строеж на къщи, така и на метални халета и различни търговски обекти, дори хотели. Изграждането на къщите се случва за няколко месеца и това е така, поради факта че липсва необходимост от изчакване на етапите на съхнене на материалите. В този вид сухо строителство подобен проблем не е налице, което дава максимална преднина в скоростта на изпълнение на проектите.
Екологичен избор ли са сглобяемите къщи с метална конструкция?
Екологичен избор ли са сглобяемите къщи с метална конструкция?

Знаете ли, че в наши дни, около 80% от металните конструкции се изработват от рециклирана стомана? Това намалява пагубния ефект върху околната среда и освен това дава повече здравина. При необходимост от унищожение, използваните стоманени профили могат да бъдат претопени и да бъдат рециклирани отново. Освен това сухото строителство разрешава наведнъж няколко проблема, като звукоизолация и топлоизолация, както и необходимата пожароустойчивост. При сухото строителство се намалява изискването за големи количества армировка и бетон, за разлика от монолитното, а сеизмичната устойчивост се постига, благодарение на по-благоприятните натоварвания в горните етажи и премахването на хоризонталните и вертикални натоварвания върху преградната конструкция.

Така с избора на сглобяеми къщи с метална конструкция решаваме няколко задачи наведнъж, които са в полза и за околната среда и за собствената сигурност. Гаранцията на металната конструкция е 100 години, а на някои детайли достига 50 години. Ето как с Евтин дом мечтите могат да придобият съвсем реални измерения. Подробности по всички предимства на този тип строителство, наред с възможностите за избор, вижте на EvtinDom.eu и изберете сами.

 

 топлоизолация

Related posts

Leave a Comment