Друго 

Ето как се избира дамско облекло за фитнеса

 Преди да тръгнете към фитнеса за тренировка, е необходимо да носите подходящ вид дрехи за целта. Важно е да сте избрали правилния вид дрехи за фитнес. А правилният вид дрехи за фитнес са дишащи и гъвкави, така че винаги, когато тренирате, да се чувствате добре. 

Споделяме с вас няколко съвета за това как се избират спортни дамски анцузи за фитнеса. 

Изберете дишаща материя 

Винаги избирайте нещо за носене, което е дишащо. Могат да се използват материи като памук или полиестер, така че дрехите да не улавят топлината на тялото, а също така да задържат потта далеч от тялото, позволявайки на кожата ви да диша. 

Носете тениска или спортен сутиен за по-комфортна тренировка. Можете също така да изберете нещо от полиестер, ликра и спандекс. 

Поддържащо бельо 

Изборът на правилния вид облекло за тренировка не е единственото важно нещо, трябва също така да се уверите, че носите добро поддържащо бельо. Дамите винаги трябва да носят удобен и сигурен спортен сутиен, който предлага подкрепа и гъвкавост. 

Не се стремете към добре изглеждащо бельо, носете нещо, което ще ви осигури максимална опора. 

Гъвкави долнища 

Винаги избирайте долнища, които са гъвкави, като фитнес шорти, спортни панталони, клинове или йога панталони. Тъй като трябва да извършите цяла една тренировка с крака, трябва да сте сигурни, че долнищата ви не са твърде стегнати, те трябва да бъдат гъвкави. Въпреки че шортите дават максимална гъвкавост, те също така показват много плът, така че ако не сте достатъчно спокойни, можете да изберете да носите нещо с дълги крачоли или панталони за йога. 

Обувки за фитнес 

Носенето на правилните фитнес обувки може да трансформира вашата тренировка. Винаги можете да превключвате между обувки за бягане и друг чифт обувки за фитнес, които предлагат повече защита, в зависимост от вида упражнения, които правите. 

Но не забравяйте да носите нещо удобно и обувки, които предлагат достатъчно защита на краката. Освен това, носете дишащи памучни чорапи, които не са нито прекалено стегнати, нито твърде разхлабени. Имайте предвид, че както тесните чорапи могат да стискат на краката ви, така и разхлабените могат да плъзгат по ходилата ви. 

Винаги си носете кърпа 

Винаги носете чиста кърпа във фитнеса, за да бършете потта си. Използвайте мека и чиста кърпа за почистване и не я споделяйте с никой друг. Освен това, ако оставите пот на която и да е машина, почистете я, преди някой друг да я използва, или в противен случай бактериите ви могат да заразят някой друг. 

Пожелаваме ви успешна тренировка! 

Related posts

Leave a Comment