Друго 

Ефбет с високи коефициенти за мачовете от световното първенство

Българският букмейкър Ефбет предлага едни от най-високите коефициенти за мачовете от Световното първенство по футбол 2018. Ако все още нямате регистрация, то не пропускайте да вземете бонусът за нов играч в Ефбет преди началото на Мондиал 2018.

В Efbet всеки регистриран играч ще може да залага на всички двубои от световното първенство. Богата програма със срещи от тиража на Мондиал 2018 стартира с двубоя на 14 юни между Русия и Саудитска Арабия. В Ефбет вие може да заложите за успех на домакините от Русия на 1.30 коефициент, докато в други онлайн букмейкъри ставката е по-ниска. Равенството пък е оценено на 4.55 коефициент, а победа за Саудитска Арабия е 11.50.

За първият голям сблъсък на Мондиал 2018, Ефбет предлага високи коефициенти. На 15 юни от 21:00 часа един срещу друг се изправят отборите на Португалия и Испания. Коефициентът за победа на шампиона на Евро 2016 е 4.35, докато успехът за фаворита в група “В” Испания е оценен на 1.85 – много добри коефициенти в сравнение с останалите букмейкъри за български играчи. На следващия ден очаквано нисък е коефициент за Франция срещу Австралия, но вие може да играете за Дания срещу Перу на 2.10 коефициент за успех на “червения динамит”.
На 17 юни световният шампион Германия стартира участието си на Мондиал 2018 и още от сега може да заложите за успех на Бундестима на 1.45 коефициент в Ефбет. Победата за Мексико пък е 7.25, а ако допускате, че двубоят може да завърши наравно – заложете на Х на 4.10 коефициент. За победа на Бразилия срещу Швейцария пък може да играете на 1.35 коефициент. “Селесао” е големият фаворит и във всички букмейкъри за тях е толкова нисък коефициента. Прави впечатление, че може да заложите на успех за Швеция срещу Южна Корея на 2.10 коефициент в Ефбет – един от топ залозите според нас за първия кръг от груповата фаза на Мондиал 2018.

Посете сайта BetPortal.bg за да видите ревю и пълна информация за бонусите предлагани от EfBet.

Related posts

Leave a Comment