Друго 

Защо онлайн бетинг сайтовете дават бонуси на потребителите си?

 

Онлайн казината са известни преди всичко с разнообразието си от игри. Това е жокерът, с който излизат една крачка напред пред физическите игрални зали. Разликите не се коренят само в изобилието от игри. Онлайн бетинг сайтовете побеждават предшествениците си и с изкушаващите предложения, с които впечатляват потребителите си.

Едно от преимуществата на онлайн хазарта е, че повечето сайтове предлагат да потребителите си различни бонуси и награди за използването на услугите им. Те могат да ви стимулират да продължите да играете и са чудесен начин да добавите допълнителни средства към банковата си сметка. 

Повечето сайтове, подобно на Palms Bet, предлагат първоначални бонуси на новите си потребители. Много от водещите платформи са твърде щедри в това отношение и евентуално бихте могли да спечелите доста добра сума само от бонуси и малко късмет в игрите, които сте избрали да изпробвате. Бонусите и наградите обикновено са достъпни за всички потребители, независимо от това каква сума залагат. 

От потребителя не се изисква твърде много – нужно е просто да разбере как работят тези бонуси и награди и да се научи как да ги използва в негова полза. Но защо изобщо тези бонуси биват давани? Защо сайтовете едновременно вземат парите на потребителите и им дават бонуси? Отговорите са няколко.

Те ви искат като клиент… – това е може би най-важната причина. Предвид че в мрежата могат да бъдат открити много сайтове за онлайн хазарт, всеки се бори с конкуренцията и прави всичко възможно, за да привлече клиенти. Потребителите са изправени пред страхотен избор, пазарът е конкурентен, а сайтовете се опитват да се откроят със своите бонуси, ако искат да имат стабилна потребителска маса и да продължават да разширяват дейността си.

И искат да продължите да бъдете такъв – първоначалните бонуси идват при регистрацията на нов потребител. Последващите поощрения, като допълнителни бонуси и награди за вече регистрирани клиенти, се дават, за да бъде потребителят привлечен да остане, за да продължи да залага и играе. Всяка компания, собственик на подобен сайт, е наясно, че за да остане регистриран един потребител и да харчи парите си, то играта му трябва да бъде стимулирана. 

Рекламират се – тази причина е тясно обвързана с първата. Много платформи харчат луди пари за реклама – на телевизионния екран, в мрежата, на билбордовете около нас. По-известните сайтове дори биват спонсори на различни спортни събития. И всичко се случва с цел да станат по-популярни сред потребителите. И в този ред на мисли, бонусите са маркетингова стратегия. 

Какви основни видове бонуси съществуват?

  • Първоначален бонус – това е бонус за добре дошъл, който е достъпен за новите играчи, които се регистрират за първи път в платформата. 
  • Бонус депозит – това са бонуси, които се получават, когато се депозира залог. Той се печели по-късно в развитието на играта. Те се дават с определени условия, с които трябва да бъдете наясно предварително.
  • Безплатни завъртания – тези бонуси са характерни за слот игрите. Обикновено няколкото безплатни завъртания са активни само няколко дни, така че не пропускайте да се запознаете с правилата за тяхното ползване.
  • Бонуси за лоялност – тези бонуси се предоставят на членовете на ВИП клуба. Тези поощрения са по-големи и по-добри от останалите и са достъпни само за най-редовните потребители на сайта. 
  • Бонуси кешбек – това са бонуси, които покриват загубата ви. При една игра трябва да сте наясно, че изходите са два – да спечелите и да загубите. Кешбек бонусите се дават на определени периоди. Трябва да знаете обаче, че те покриват само част от загубите ви, а не цялата сума. Отново трябва да отделите време, за да се запознаете с правилата на кешбек бонусите, преди да ги използвате.

Related posts

Leave a Comment