Джаджи 

Защо покупката на смарт гривна си заслужава

Няма съмнение, че смарт гривните са много популярни и все повече хора решават да се възползват от техните страхотни функции. Използващите тази малка джаджа говорят на дълго и широко със своите приятели за това колко стъпки изминават на ден, колко време спят нощем и колко килограма са свалили откакто притежават смарт гривна.

 

Защо хората толкова много обичат своите смарт гривни?

Най-често срещаният отговор е, че фитнес гривната ги мотивира да бъдат по-активни. Когато човек види черно на бяло колко добре се справя сам разбира, че всичките му усилия наистина са си заслужавали. Започва да си поставя все по високи цели, например 15,000 крачки на ден, а всичко това в крайна сметка води до един по-активен и здравословен начин на живот.

Фитнес гривните са създадени, за да насърчават именно тази мисъл – да се стремите да постигате повече и да надграждате себе си. Посредством нотификация смарт гривните известяват, че сте достигнали желаните фитнес цели. Тези нотификации могат да бъдат споделяни и в социалните мрежи. За някои хора това действа като допълнителен стимул, изважда наяве техния инстинкт да се състезават и да са по-добри от другите.

Предимства от използването на смарт гривна:

Поддържате доброто си здравословно състояние. Използвайки смарт гривна можете да следите дали извършвате достатъчно физическа активност, която е от изключително значение за поддържането на добрия тонус. Освен това следите качеството и количеството на съня, както и сърдечния си ритъм.

Измервате прогреса си. Няма нищо по стимулиращо от това да следите в реално време своя прогрес. Задавайки си фитнес цели ще се стремите да постигате все повече и повече, което ще се отрази положително не само върху здравословното състояние и фигурата, но и върху силата на духа.

Тренирате по-ефективно. Ако се опитвате да отслабнете смарт гривната ще бъде от помощ, отчитайки кога сърдечният ви ритъм е в подходящата зона за интензивни тренировки, които стимулират редуцирането на теглото. По този начин ще тренирате възможно най-ефективно, за да постигнете желаната фигура.

Заслужава ли си?

Някои хора имат нужда точно от фитнес гривна, за да се мотивират да тренират повече, други биха се справили добре и само с приложение на телефона. Ако все пак решите да се сдобиете със смарт гривна се убедете, че ще вземете максимума от нея – носите я всеки ден, следете показателите си и се стремете да достигате своите фитнес цели, само така реално можете да прецените дали покупката си е заслужавала.

Related posts

Leave a Comment