Друго 

За какви неща хората взимат кредити – Cash Credit BG

Личните заеми са заети пари, които могат да се използват за големи покупки, да облекчат финансовите затруднения или дори просто да допълнят скъпо събитие. Тези заеми се изплащат на месечни вноски в продължение на обикновено две до шест години, но това може да отнеме повече време в зависимост от вашите обстоятелства и колко усърдни сте с извършването на плащанията. Въпреки че може да изглежда несериозно да вземете личен заем по твърде лични причини, в определени случаи може да бъде от голяма полза, особено при правилно използване и изплащане. А Cash Credit BG подбра за вас най-честите причини за кандидатстване за кредити.

 

Изплащане на дългове

 

Консолидирането на дълга е една от най-често срещаните основания за вземане на личен заем. Представете си, че имате множество кредити или непогасени кредитни карти, а които всички имат различни дължими лихви и салда. Това е рецепта за финансови проблеми, но личните заеми могат да се намесят, за да помогнат.

 

Когато кандидатствате за кредит и го използвате за консолидиране на дълга, комбинирате всички тези неизплатени салда в едно месечно плащане. Това групиране на дълга улеснява изработването на времева рамка за изплащане на салдото ви, без да се претоварвате.

 

Едно от най-добрите предимства на използването на личен заем за изплащане на кредитните ви карти са по-ниските лихви. С по-ниски лихви можете да намалите размера на лихвата, която плащате и времето, необходимо за изплащане на дълга. Консолидирането ви позволява да изплащате кредитни карти в кратки срокове с ясна крайна дата.

 

Ремонт на дома

Личният заем може да бъде чудесен вариант за плащане на ремоделиране на дома.

 

Независимо дали искате да поставите нов покрив, да инсталирате соларни панели, да престроите кухнята си или да добавите басейн, гореща вана, озеленяване или преустройство, ако в момента нямате пари на ръка, личният заем може да бъде голяма помощ, когато става дума за подобрения в дома.

 

Разходи за преместване

 

Вероятно няма да е необходимо да вземате личен заем за преместване на кратко разстояние. Ако обаче се сблъскате с преместване на дълги разстояния, може би за нова възможност за работа, тогава разходите могат да бъдат достатъчно скъпи, за да гарантират нужда от кандидатстване за личен заем.

 

Личните средства за заем могат да ви помогнат да преместите вашите домакински вещи от едно място на друго, да закупите нови мебели за новото си жилище, да транспортирате автомобила си и да покрие всички други разходи, които бихте направили.

 

Преди да се заемете с личен заем, който да ви помогне да направитеголемия си ход, помислете дали новият ви доход ще ви даде възможност да изплатите баланса си по кредита. Това ще ви помогне да избегнете допълнителния стрес от изплащането на личния заем, освен да започнете нова работа на ново място.

 

Непланирани аварийни разходи

 

Някои хора забравят да говорят за погребални разходи, когато обсъждат основните причини за взимане на лични заеми. Въпреки че това може да е неудобно за споменаване, личните заеми могат да бъдат полезен ресурс в случай на смърт на член на семейството. Накратко, погребенията са скъпи. 

 

Медицински сметки

 

Медицинските разходи са съществена причина хората да се обръщат към заемодатели. Обичайните медицински процедури, които може да изискват използването на личен заем, включват зъболекарска работа, козметична хирургия, лечение на фертилитета и други процедури, които могат да струват 5000 лева или повече. Допълнителни разходи като медицински пътувания, паркинг, медикаменти и последващи грижи също могат да бъдат ефективно финансирани от личен заем, по-специално от бърз кредит.

 

Извършване на голяма покупка

 

Домакинските бедствия могат да станат неочаквано. Ако изведнъж се наложи да купите нова пералня и сушилня, но нямате средства под ръка, личният заем може да ви помогне значително. Други големи покупки, като телевизор или игрален компютър, също могат да струват повече от това, което имате във вашата чекова или спестовна сметка. Въпреки че е хубаво да имате развлекателни предмети в дома, вероятно е най-добре да използвате лични заеми за уреди като перални, сушилни, фурни, бани и други подобни необходимости.

Related posts

Leave a Comment