Друго 

Искате да направите сайта си мобилен, бързо и лесно? Ние, ще ви помогнем.

Днес сме решили да погледнем една друга част от това, което гледате в нашия сайт, а именно, да поговорим малко за сайтовете и по-конкретно за мобилна версия на сайт.

Как да направите мобилна версия на сайт, да аранжирате и пренасочите.

Направата на мобилен уеб сайт, не е толкова сложна, но защо е наложителна? Да започнем от там, че може в момента да държите смартфон и да четете през фейсбук или туитър или нещо друго. Представяте ли си какво, ще е, ако гледате фейсбук през телефона си, както го виждате на компютър? Весело, нали? Мобилните версии на сайтове, помагат по-добре да достигате до дадена аудитория или по-скоро аудиторията, която много повече използва мобилните устройства, за да достигне дадена информация в интернет. Много важна част за всяко SEO.(https://www.theseo.bg/)

Вече таблетите и смартфоните толкова са навлезли в нашия свят, че много хора ги използват много повече от лаптопа си или компютъра. Точно за това, много фирми предлагат да направят сайта ви “мобилно приятен”. Не казваме, че са измамници или че ще ви оберат парите, но може да се намерят и по-лесни начини за направата на мобилен сайт.

Да речем, че вече имате сайт, който е изграден на някаква система или вие сте си писали кода. Имате два варианта или си пишете код, за да стане сайта ви с приятни за окото графики, когато някой го гледа през по-малък екран или ако сте с готова система, си инсталирате някаква добавка и вече сайта ви се вижда както трябва на смартфон. Толкова е просто.

Добре де, след като инсталирам тази добавка или пренапиша кода, това няма ли да товари сайта ми и да забави неговата работа? Не. Тези пренастройки са доста малки и почти не влияят на скоростта на сайта ви или по някакъв друг начин.

Помислете за това, като друг начин да достигнете до потребители. Един сайт, постоянно има нужда да ви носи приходи, защото така вие печелите, а приходите идват от потребители.
Знаете ли каква част от хората, влизащи в интернет го правят през смартфон или таблет? Процентите скачат всеки ден. Някой хора не искат да са на лаптоп или на компютър, други нямат дори възможността за това, така че приемете преминаването към мобилен сайт, като достигане на нови хоризонти. Ще имате няколко процента повече потребители и ще сте сигурни, че гугъл няма да ви тормози за това. Не сте ли се заглеждали, когато влезете в профила си в гугъл със сайтове, как има някакви надписи — направете сайта си мобиле, получете повече посетители и прочие и прочие? Много е вероятно, защото от гугъл искат да ви помогнат да имате по-добре оптимизиран сайт за посетителите.

Затова не губете време и ако още не сте сложили мобилни доработки, то е време да го направите.

 

 

Related posts

Leave a Comment