Друго 

Каква марка телевизор да си купим

Марката винаги е била и ще бъде причина за спорове между потребителите. Тя е от значение за крайния избор на техника или друг вид стоки, които имат за цел да направят ежедневието ни по-приятно и пълноценно. Ако става дума за покупка на нов телевизор, който да използваме поне няколко години, то със сигурност е важно да се доверим на доказан производител в областта, с който да нямаме притеснения, свързани с високото качество. 

Какво представляват TCL телевизорите

Доста хора все още не знаят с какво се отличават така популярните напоследък TCL телевизори. Това е ново поколение техника за домашно кино, която дава обещание за съвършена работа, въпреки ниската си цена. Отличава се с отлични параметри, които носят след себе си още по-отлична работа и производителност. Ако искате да заложите на балансирано съотношение цена/качество/екстри, то именно tcl телевизорите трябва да бъдат първи в списъка с желания – “must have”. 

За да добиете по-ясна представа за това какво може да се очаква от този вид съвременна техника, се запознайте отблизо с техническите характеристики и функционални особености на tcl tv:

  • Вграден смарт модул;
  • 4к HDR възпроизвеждане;
  • Супер резолюция;
  • Разнообразие от размери на екрана от 55 и 56 инча (оптимален вариант), като най-малкият модел е 32-инчов, а лидерът при tcl телевизорите е 75-инча;
  • Динамична картина и прецизна обработка на изображенията;
  • Утра HD качество;
  • Бюджетна цена.

Открийте дълъг списък от атрактивни оферти за евтини tv в магазин Техномаркет и се насладете на картината. 

Как да изберем правилния размер за нас

Размерът е от особено значение, когато става дума за покупка на tcl телевизор. Тук е важно да се съобразим както с наличното в дома си място, така и с финансовите си възможности, които в много случаи са ограничени. Добре е да сте наясно, че с увеличаването на размера tcl tv, расте и неговата цена, като модел 55 и 56 инча е може би най-доброто решение в повечето случаи. 

Как да изберем рамка за него

Не винаги имаме достатъчно място в стаята и върху наличния шкаф, за да позиционираме безпроблемно новия телевизор. Доста често ни се налага да помислим за алтернативни решения, като монтаж на стойка за стена, към която да прикрепим въпросната техника. Търговската мрежа предлага различни по вид стойки за tv, някои от които притежават и накланящи функции за по-голямо удобство по време на гледане. Задължително условие е прикрепящата рамка да е изработена от устойчива стомана, която да осигурява стабилност и безопасност.

Related posts

Leave a Comment