Джаджи Друго 

Какво не знаем за фотоепилацията в домашни условия

Само преди няколко години фотоепилацията в домашни условия беше напълно непозната за повечето от нас. Днес фотоепилаторът е част от ежедневието ни като уредът се използва за поддържане на добрия външен вид, както от жените, така и от представителите на силния пол.

Фотоепилация в домашни условия

Всяка дама си мечтае да притежава гладка и изкусителна кожа, с която да впечатлява, когато е на плаж или басейн. Представителките на нежния пол са запознати с болезнеността на кола маската, както и с недълготрайния ефект на обезкосмяването със самобръсначка. За щастие вече има уреди за домашна фотоепилация, които значително улесняват процеса по разкрасяване.

Всичко, което трябва да направите, при тяхната употреба е да прочетете внимателно указанията за силата на светлинния импулс, съответстваща на вашия тип кожа. Ще останете очаровани от уреда – без болка и зачервявания, само приятна топлина, докато го използвате.

Кога фотоепилацията има дълготраен ефект

За постигане на най-добър ефект е хубаво фотоепилаторът да се използва преди придобиване на тен и да нямате раздразнена кожа.

Кожата трябва да е предварително избръсната, за да достигне енергията до фоликулите и да се погълне от пигмента, а не да действа на повърхността. Така се избягва и замърсяването на самия уред.

Как да изберете на коя марка да се доверите?

През последните години на пазара се появиха голямо разнообразие от марки фотоепилатори за домашна употреба. Как обаче да изберем най-добрия модел, съответстващ на нуждите ни?

Експертите съветват да се насочим към марка, която е специализирана в производството на уреди за фотоепилация. Поинтересувайте се от техническите характеристики – бързината, с която уреда работи, както и от неговите импулси. Ако си вземете уред с над 100 000 импулса, си гарантирате години напред без допълнителни инвестиции за консумативи.

Фотоепилаторът IPL от Remington предоставя един от най-ефективните и дълготрайни методи за отстраняване на нежеланото окосмяване. Можете да го закупите от онлайн магазин Remington.bg с две години гаранция и гарантиран дълготраен ефект.

И накрая – не забравяйте да покажете гладката си и сексапилна кожа като си закупите ново стилно бельо от онлайн магазин Моник. Там ще откриете и богато разнообразие от мъжки и дамски бански костюми на изгодни цени, с които можете да предприемете незабравимо спа приключение през зимата.

Related posts

Leave a Comment