Друго 

Кой метод да изберем за внасяне и теглене на пари от Efbet?

Неведнъж Fbet.info е запознавал читателите и клиенти на сайта с условията и възможностите, които предоставят в България основните играчи в хазартния бизнес. Базово концепциите не се различават коренно при различните компании, като разбира се, имат своите характерни нюанси в търсене на повече конкурентност. Така че когато говорим за депозити и теглене на пари от Efbet, това, което е отличително, вероятно са конкретните суми във всеки от посочените случаи, както и броя на възможните варианти за всяка една операция.

 

Така например има системи като CashTerminal, при които е възможно единствено да се внасят средства, но не и да се усвояват. Много клиенти се изненадват и когато стане ясно, че международна система за транзакции и разплащания, каквато е PayPal, няма никаква комуникация с Efbet. Т.е. нито можете да внасяте от вашия „пейпалски“ профил, нито да прехвърляте пари в него. На този етап опцията за поставяне на залози, използвайки портфейли от криптовалути, дори и най-популярните като Bitcoin и Ethereum, както и за обмяна във „фиатни пари“ (т.е. Банкноти, а не електронни числа, които нямат физическо изражение), не е налична в България. Но по света вече има такива „койни“, така че нищо чудно скоро да получим и тази новост. Когато това стане факт, Fbet ще ви разкаже всичко с подробности.

 

Но сега да разгледаме това, което имаме в момента.

 

При теглене на пари от Efbet повечето клиенти се интересуват от бързината на усвояване на средствата.

Ако скоростта е от водещо значение, то EasyPay печели надбягването

Имате ли регистрация в системата за електронни разплащания, можете да прехвърляте суми от бет акаунта си в личната сметка и това ще бъде отразено моментално. Но ще можете ли веднага да приберете парите в портфейла си? Да, ако отскочите до работеща каса на EasyPay. Решите да прехвърляте средствата по електронен път към банкова карта, то ще отнеме време за потвърждаване на транзакцията.

 

Подобено метод при теглене на пари от Efbet е Epay.bg. Платформата за управление на микросметки, при самата регистрация в която трябва да оставите личните си данни, също поддържа свой портфейл в системата, но за да бъдат използвани парите, отново трябва да се изчака да постъпят към съответната банкова сметка.

 

А не може ли парите да бъдат прехвърлени директно към банката?

 

Може, разбира се. Но тогава и чакането по-дълго. Ако се извършва теглене на пари от Efbet към банкова карта, отнема от 2 до 5 дни, за да бъде отразено постъплението. Банковият превод, при който минималната сума е 125 евро, може да се проточи дори до 10 работни дни, ако в операцията участник е и чужда финансова институция. Всеки от изброените методи като цяло е сигурен и не носи рискове.

Related posts

Leave a Comment