Uncategorized 

Лилаво в дрехите – как да добавим смело в стила

Лилавият цвят е може да е един от най-популярните цветове в модата: с негова помощ се създаде една невероятна комбинация от дрехи, както за офиса, така и за срещи с приятели и дори разходки сред природата. Не се страхувайте от експерименти като цяло, и по-специално с лилавото. Той е признак на богатството и е в състояние да играе важна роля в създаване на своя уникален образ.

Как да облека лилава рокля

Много впечатляваща е комбинацията от рокли в лилави нюанси с дрехи и / или аксесоари, направени в неутрални нюанси (шоколад, черен и т.н.) или в схемата Херинг. За парти или ваканционен клуб ще подходи съюз виолетова рокля с кремав цвят, лилаво, бяло или злато. Красива комбинация от лилава рокля на цветя: http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/rokli/лятна-рокля-на-лилави-цветя-с-изрязан-г.

Що се отнася до обувките, тук е допустима комбинация с лилава рокля бяло, синьо, кафяво, сметана и кафяв и модел обувки.

Полата, направени в такива нюанси е много подходяща за офис облекло. В съчетание със сиво, черно, бяло и всичката палитра от кафявата скала генерира силен бизнес имидж.

Много романтично изглежда вариант: лилава пола с бледожълто корсет отгоре или болеро, допълнени от някои ярки, привличащи погледа елемента. Блузка или риза с изображения на цветя, както и бежови или кремави неща ще се превърнат в подходяща комбинация за среща с приятели или град разходка.

Лилава пола и зелена, син или сив топ са секси и чувствени! Само не забравяйте, че тези неща трябва да бъдат в опростен стил, а цвета като интензивен не толерира никакви украси.

Лилави панталони или дънки: какво да облека?

Не се колебайте: лилави панталони / дънки са отличен заместител на класическите нюанси, но само ако правилно вземете останалата част от ансамбъла. Интересен модел: http://fashioncolors.eu/drehi-etiket/ дънкови-панталони.

Препоръчително е да използвате светли блузи: пастел, бледо розово, бледо цикламени, лек прасковен, мляко, сметана, мръсно бяло, бежово, стомана. Подходящи като черна риза или тениска по спортен начин. Интересна опция, освежаващи за бизнес стила, ще бъдат микса от лилави панталони плюс светло лилава блуза.

Related posts

One Thought to “Лилаво в дрехите – как да добавим смело в стила”

Leave a Comment