Джаджи 

Любимите ни парфюми от „Версаче“ – история на бранда

Парфюмите на „Версаче“ определено са продукти, които намират специално място в сърцето на мнозина. Сред почитателите на марката са онези потребители, които извънредно много държат на изискаността и високия стил както във външния си вид, така и във впечатлението, което оставят у околните.

„Версаче“ са лансирали на пазара някои от най-успешните парфюми на всички времена. Всеки един от тях е класически аромат, асоцииран със съблазън, лукс и величие.

Обичта към парфюмите би могла допълнително да се подплати с малко повече информация относно историята на самата марка и концепциите, на които се осланят дизайнерите и парфюмеристите от „Версаче“.

„Версаче“ е италианска модна къща, основана от Джани Версаче и оглавена от други членове на семейството след неговата смърт. Още с дебюта си от дамски облекла през 1978г., модната марка е обречена на успех. През същата година от „Версаче“ лансират и мъжка линия в модния си бутик в Милано.

Джани Версаче избира Горгона Медуза като символ на компанията си – луксозните облекла и аксесоари на марката са тясно обвързани както с модерните поп и рок течения на времето, така и с автентични акценти, вдъхновени от древногръцката и древноримската култури.

Изключително бързо „Версаче“ става любим моден бранд на редица знаменитости, сред които Елтън Джон, Бийонсе, Дженифър Лопез и Лейди Гага. Още в зората на своята история, марката е известна в Италия с това, че работи ексклузивно със звезди от най-висок ранг в рекламните си кампании. Някои от личностите, взимали участие в реклами на „Версаче“ са Мадона, Аштън Къчър, Бритни Спиърс и Хали Бери.

Линиите на „Версаче“ с времето не се ограничават само с облекло, а включват и колекции на аксесоари, мебели за обзавеждане и козметика. Те лансират и любовта си към изтънчените парфюми.

Първият парфюм на „Версаче“ – дамски убийствен аромат, носещ името на дизайнера, е представен на обществеността през 1981г. Оттогава насетне, всяко благоухание, излязло с името на модния бранд, предизвиква моментален интерес и се радва на наистина голямо харесване от страна на аудиторията. Който и от парфюмите на „Версаче“ да изберете за себе си, можете да бъдете сигурни, че ще бъдете винаги актуални и модерни. Ароматите на марката за всеизвестни с високата си трайност и съвършено качество. Прецизността в изработката на есенциите и подбора на съставките безспорно гарантират безкомпромисно качество. Определено няма да сгрешите, ако заложите на парфюмите на „Версаче“ и ще си гарантирате винаги перфектни визия и стил.

 

Related posts

Leave a Comment