Друго 

Макси мода

1# Елегантни Ежедневни Макси Модели

Както сами разбирате става дума за ежедневна макси мода. Всекидневието на всеки е динамично и се търси максимално елегантни и същевременно семпли модели които да улесняват движението. Това важи в пълна сила за дрехите големи размери , тъй като имаме една допълнителна пречка за съобразяване. Направо по въпроса – подподящи модели са достатъчно разкроени туники и блузи , които да улесняват движението.

Панталоните задължително с нормална талия и със ластик.Най-много с леко подвигната талия, но не прекалено. Последното е удобство при навеждане и свободно движение.Цветовете според сезона разбира се- лято и пролет можете да изберете мотиви на цветя, пастелени свежи тонове като лила, пъпеш и други. Нашият съвет при избора на цвят – не залитайте в крещящи цветове.

2# Спортни Макси Модели

Разбира се след средата на 90-те години повечето големи спортни марки включиха в гамата си и големи размери. Модел на предлагане на продуктите за макси дрехи и обувки немислим преди това. Адидас, Пума и американските Найк и Ню Баланс бяха първите пуснали на пазара размери над ХХХл.

Така или иначе спортните модели включиха и бански за макси дами, мъжки спортни шорти и прочие продукти. Така нашата препоръка : за спорт удобни и еластични панталони / не клинове , които за съжаление не са много комфортни както изглежда/. Семпло но удобно- това е нашата насока по тезата макси мода за спорта.

3# Празнични и Вечерни Рокли В макси мода

Тук вече предизвикателството е налице.В случай на специален повод Ви е необходима подходяща макси рокля или комплект от панталон и туника или дори трябва да добавите и болеро . Подходящи за целта са дантелени рокли в различна цветова гама , като нашият съвет е отново – избирайте по- дискретни и ненатрапчиви цветове.

Черното винаги е вариант, бордо също , тъмно винен цвят или тъмно синьо също вършат чудесна работа. Кройките на макси мода роклите- задължително нищо вталено . Ок са разкроени модели с по-широки поли или като краен вариант еластична рокля с подходящо болеро като съчетание.Тук може да се опита и с по-асиметрични модели като долната част на роклята да е с подплата а горната основна да е асиметрична. Вариациите са много , но пак повтаряме по-дискретни и обрани.

Related posts

Leave a Comment