Таблети 

Най-обещаващите таблети за андроид през 2019 – кои са те?

Снимка: Pixabay

Сякаш неусетно таблетите станаха неизменна част от нашето ежедневие, най-вече благодарение на тяхната многофункционалност и удобство. И макар предложенията от Apple да са все така актуални, някои хора все пак предпочитат таблети с операционна система Android. Без значение дали задължително търсите таблет, който да работи на Android заради неговата свързаност с Google или просто искате нещо различно от iOS, имате повече от достатъчно избор. А в следващите редове ще ви представим 3 от най-обещаващите таблети за Android на пазара през 2019-та.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Amazon Fire TV (@amazonfiretv) на

 

Amazon Fire HD 10

Започваме с един изключително достъпен таблет дело на гиганта в онлайн продажбите Amazon. И както вероятно се досещате, с този таблет притежава цялата функционалност и удобство, с което тези мобилни устройства са известни, като започнем от това да си плащате сметките онлайн до това да правите спортни залози, всичко през вашия таблет. В случая обаче не става дума за просто достъпен и класически таблет. Amazon Fire HD 10 разполага с резолюция от 1,920 на 1,200 пиксела, като освен това разчита на четириядрен процес с 2 GB RAM памет.

От гледна точка свободно пространство можете да избирате измежду 32 и 64 GB при покуптата на този таблет, но въпреки това може да използвате и MicroSD карти. Батерията на този таблет пък може да издържи до 10 часа с едно зареждане, което никак не е зле. Иначе, самата операционна система, на която работи Amazon Fire HD 10 е базирана на Android 5.1.1 Lollipop. Единственото по-специфично нещо, е че тук нямате достъп до Google Play Store-a, а вместо това трябва да сваляте приложения от App Store-a на Amazon.

Samsung Galaxy Tab S4

Разбира се, няма как да пропуснем новия модел таблет от Samsung, а именно Galaxy Tab S4. Този модел на Samsung е на пазара вече няколко месеца, като той бе представен официално в Ню Йорк през Август 2018-та и моментално прикова вниманието на мобилната индустрия към себе си. Тук имате на разположение 10.5-инчов Super AMOLED екран и страхотна резолюция от 2,560 на 1,600 пиксела, като този специален екран е идеален, както за гледане на филми така и за играене на всякакви игри.

Във вътрешността си този S4 е снабден със Snapdragon 835 процесор и цели 4 GB RAM памет. Можете да избирате измежду 64 и 256 GB пространство, като също така има и място за поставяне на MicroSD карта, като батерията също е доста сериозна със своите 7,300 mAh-a. Друго интересно нещо свързано с този таблет, е че може да се ползва, и като лаптоп а освен това има и специална писалка наречена S Pen в случай, че искате да чертаете или скицирате.

Huawei MediaPad M3 Lite

В последните няколко години Huawei определено добри голяма популярност и новите модели мобилни устройства на китайския производител по-нищо не отстъпват на по-именитите си конкуренти. Въпросния таблет MediaPad M3 Lite се появи на българския пазар през миналата година, като той излиза в две разновидности – с 8 или 10-инчов дисплей. Но без значение на коя модификация се спрете, резолюцията е еднаква или точно 1,920 на 1,200 пиксела.

Huawei MediaPad M3 Lite разполага със Snapdragon 425 процесор, който върви с 3 GB RAM памет. Операционната система пък е Android 7.0 Nougat, която работи с тандем с EMUI 5.1 на Huawei. Батерията на 8-инчовия вариант е по-слаба със своите 4,800 mAh, докато тази на 10-инчовия модел е 6,600 mAh и съответно е значително по-издръжлива. Също така, MediaPad M3 Lite разполага и със преден сензор за разпознаване на пръстови отпечатъци.

Тестване на приложение

Related posts

Leave a Comment