Джаджи 

Нова ултралека мишка от Genesis

Genesis анонсира своята най-нова гейминг мишка Xenon 800, отличаваща се със свръхлека конструкция, сменяеми панели, система за промяна на теглото, сензор с висока точност и Omron суичове с издръжливост 20 милиона клика.

Новият флагман на Genesis е една от най-леките мишки, предлагани на пазара, осигуряваща максимален контрол и светкавична реакция на движение. Матовият корпус на устройството тежи само 58 г, но комплектът включва допълнителна система от 12 тежести, които позволяват на потребителите да добавят около 20 грама към теглото. На разположение е избор между два сменяеми панела – класически и перфориран, като перфорациите не само намаляват теглото, но и придават отличителен и впечатляващ външен вид.

Xenon 800 е оборудвана с един от най-добрите сензори, предлагани на пазара – PMW3389, който осигурява максимална точност, скорост и контрол по време на игра с резолюция до 16 000 DPI, 50G ускорение и скорост на проследяване до 400 IPS. Сензорът разполага с възможност за конфигурация на 7 нива само с един бутон. Мишката е снабдена с осем програмируеми бутона, които могат да бъдат конфигурирани с нестандартни функции или макроси с използване на включен софтуер, а предпочитанията могат да бъдат запазени в профили във вградената памет. Xenon 800 разполага и с програмируемо RGB осветление с PRISMO ефект и 9 режима.

Related posts

Leave a Comment