Друго 

Новият експанжън за World of Warcraft – Battle for Azeroth – идва с нови раси и територии за завоюване

Напрежението между Ордата и Алианса е достигнало критичната си точка и целият свят на Азерот вече е погълнат от пламъците на войната. Battle for Azeroth, седмият експанжън за легендарната онлайн ролева игра на Blizzard Entertainment World of Warcraft, направи своята международна премиера на 14 август, подканвайки близо шестте милиона регистрирани абонати да се включат в битката.

 

Благодарение на единствената специализирана верига за компютърни и видеоигри в България Pulsar Games най-запалените български фенове получиха възможността да започнат игра в практически първия възможен момент, след стартирането на сървърите в един часа през нощта, защото всяка предварителна поръчка отново можеше да бъде взета на среднощно раздаване в полунощ на 13 август. За тези, които са предпочели да изчакат – бройките на експанжъна ги очакват във всички магазини от веригата, както и за онлайн поръчки през www.pulsar.bg.

 

Струва си да се отбележи още, че към днешна дата базовата игра World of Warcraft и всички предишни експанжъни вече са включени в заплащането на задължителния месечен абонамент, така че новите играчи нямат никакъв проблем да се присъединят към ветераните в битката, защото всичко, което се иска да притежават е Battle for Azeroth.

 

Седмият експанжън за сагата бележи началото на нова ера, в която Алиансът и Ордата влизат в открит конфликт за надмощие на всички възможни фронтове, а играчите по цял свят ще трябва да се впуснат в серия от мисии, за да се уверят, че бъдещето на Азерот ще бъде диктувано именно от тяхната фракция.

 

„Battle for Azeroth е изграден върху близо 25 годишното съперничеството между фракциите, историята на този свят и желанието да предизвикаме играчите с въпроса какво наистина означава за тях да се числят към Алианса или Ордата“ – коментира по повод премиерата Майк Морхайм, президент и съосновател на Blizzard Entertainment – „Този експанжън е пълен с ново съдържание и идеи, които да върнат фокуса върху основния конфликт, но това, което ще видят играчите на 14 август е едва началото – наистина нямаме търпение да изживеят всичко, което сме им подготвили, докато Битката за Азерот се разгръща!“

Related posts

Leave a Comment