Мрежа 

Нов хотспот рутер от Tenda

Tenda обяви локална наличност на W18E за българския пазар. Устройството представлява AC1200 гигабитов безжичен hotspot рутер с възможност за обслужване на до 50 потребители, което го прави особено подходящо за малки и средноголеми офиси, заведения или други обекти с повече посетители.
Хотспот рутерът е оптимизиран, за да може да отговори на някои по-специални изисквания спрямо стандартните устройства, като например осигуряването на по-голям обхват на покритие, по-голям брой потребители, разширено управление и контрол на сигурността и др. Всичко това се осигурява от използването на съвременни технологии за оптимизации на натоварването, както и с помощта на мощен радио модул и антени с голямо усилване. W18E е съвместим със стандарта 802.11a / n / ac и предоставя скорост на безжичната връзка до 1200Mbps сумарно в двата честотни диапазона 2,4 GHz и 5 GHz, като наред с това поддържа и редица ключови функции, необходими за бизнес цели или за нуждите на потребителите в по-големи жилища. 
Наличието на няколко WAN порта позволява свързване на рутера към повече от една интернет линии и балансиране на натоварването между наличните WAN връзки (Multi WAN Load Balance), така че да бъде осигурена по-висока скорост за групите от приложения в мрежата. Устройството поддържа и интегрирана услуга „captive portal”. Допълнителните функционалности включват поддържка на множество VPN протоколи, включително IPsec, PPTP и L2TP в режим клиент/сървър с възможност за лесна настройка на защитена връзка за данни между клон и централно управление чрез LAN-to-LAN / Client-LAN режим.

Related posts

Leave a Comment