Няколко варианта да подсигурите дома си със скрити камери

Скритите камери за сигурност могат да бъдат чудесна опция за разширяване на мрежата за сигурност на вашия дом и свеждане до минимум на риска от пробив или взлом. Скрити камери трябва да се използват, за да се увеличи съществуващата мрежа от камери за видеонаблюдение , обхващаща всички части на дома. От вашата спалня до входната врата, когато разполагате със система от скрити камери в тези области, винаги ще имате сигурно око върху хората, които влизат и излизат от вашия дом.

Изберете точната скрита камера за вас и свършете сами работата по най-добрия възможен начин. Преценете кое от иновативните устройства отговаря най-точно на вашите изисквания или се консултирайте със специалисти в областта.
Има голямо разнообразие от скрити камери и опции, достъпни за всеки. Ние ще ви предложим някой от по-ефективните.
Скрита камера в стенен часовник  – Може би най-невинното изглеждащо парче домашения декор. Много домове имат прости стенни часовници, висящи в кухнята, хола или коридора, които крадецът никога няма да забележи. Но с такъв часоник ще уловите всеки който се разхожда в дома ви и е решил да посегне на имуществото ви. Часовника има възможност за задаване на аларма в определен час. Изображението можете да гледате на всеки компютър с Интернет или на мобилния си телефон. Има и детектор за движение, който стартира запис на картата когато пред обектива мине обект.

Скрита камера в детектор за дим  – Този оригинален продукт разполага с доста по висока резолюция и по-качествен аудио/видео запис. Камерата е монтирана в напълно реалистичен детектор за дим, който по никакъв начин не се отличава като шпионско устройство. Даден човек никога не би разбрал за съществуването на кемра в него. За да можете да контролирате от разстояние функциите на устройството разполагате с дистанционно управление. “Датчика” има светодиоди, които позволяват да видите какво се случва под него дори и при пълна тъмнина. Разполага със софтуерен детектор, за да заснемате само, когато има движение.
Ако сметнете, че готовите скрити камери не са точно това, което сте си представяли, винаги може да дадете воля на собствената си изобретателност. Снабдете се със скрити камери за вграждане, които да се монтират на желано от вас място или в избран предмет. Камерите за вграждане се управляват посредством дистанционно, чрез мобилен телефон или друго устройство с помощта на мобилно приложение или и по двата начина. Те се свързват безжично с Интернет и могат да ползват мрежата на рутер или мобилната от вашия телефон. Камерите за вграждане са толкова гъвкави и адаптивни, колкото вашето въображение и желание им позволи да бъдат.
Скритата камера ще ви даде възможност да сте с едни очи и поне два хода пред всеки във всяка ситуация.

Related posts

Leave a Comment