Джаджи 

Покупка на часовник Emporio Armani. Как да различим репликите?

 

Когато онлайн пазаруването се превърне в рутина за покупка и продажба на стоки, винаги има шанс да бъдете измамени, когато правите поръчка от онлайн магазин. Много често се допуска грешка, когато купувате реплика с надежда за оригинален и автентичен аксесоар, като часовник. Заплахата от закупуване на часовник-реплика от нелегален продавач е плашеща, тъй като в крайна сметка може да загубите много пари. Винаги настоявайте да Ви предложат възможност за връщане на стоката, в случай че размислите след като сте го платили.

Ако правите проучване в сайтовете, то е важно да се обърнете за покупката на оригинален часовник Emporio Armani към магазини като Timebox.bg, които са дългогодишни търговци и имат опит в бранша.

Ако се интересувате от покупката на оригинален часовник Armani и се страхувате от рисковете да бъдете измамени, трябва да знаете разликата между истинския и фалшив часовник Armani. Тези съвети по-долу ще ви позволят да видите начина за бързо разпознаване на фалшив часовник Armani:

Огледайте часовника

Погледнете отблизо часовника (увеличете картината, ако го купувате онлайн) и потърсете дизайнерски грешки. Повечето фалшификати са написани неправилно думите „Emporio“, „Giorgio“ и „Armani“. Всяка грешно написана дума показва, че със сигурност е фалшификат. Трябва също да погледнете къде е направен. Часовниците Armani се произвеждат в Италия. Фалшивите ще кажат „Произведено в Китай“ или Хонконг, Тайланд или Виетнам.

Проверете серийния номер

За да проверите автентичен часовник Armani, проверете кодовия номер, посочен в продуктовия етикет. Проверете серийния номер или кодовия номер и го сравнете онлайн на уебсайта на Armani или посетете близкия магазин.

Почувствайте качеството на изработка

Истинският часовник Armani ще бъде изработен от най-висококачествен материал. Всеки часовник с груби ръбове или лош финиш е фалшив. Каишката трябва да бъде качествено изработена от кожа, неръждаема стомана или злато.

Поискайте оригиналната кутия

Продавачът трябва да достави оригиналната кутия заедно с часовника Armani + ръководство, сертификат за автентичност и разписка. Ако не съществуват такива документи, то едва ли ще бъде оригинал.

Посетете онлайн сайта на производител

Проверете официалния уебсайт на Armani и вижте часовника в магазина им. Обърнете внимание на всички характеристики, цена и сериен номер, дадени там. Можете да го използвате, за да го сравните с този, който купувате. По-добре е да направите покупката си от официалния онлайн магазин.

Проверете задния капак

Истинският часовник Armani има гравиран 6-цифрен сериен номер. Логото ще бъде в центъра, а детайлите за часовника ще бъдат гравирани с малък шрифт. Фалшивите часовници няма да имат сериен номер, голямо лого и най-често имат надпис “Stainless Steel Back”

Проверете закопчалката на часовника

Всички оригинални закопчалки имат малка емблема на Armani и малка гравировка „Неръждаема стомана“ от дясната страна на закопчалката.

Репутацията на продавача

Обърнете внимание дали продавачът е физическо лице или легален търговец. Задължително трябва да получите при доставката фактура с платежен документ, подпечатана гаранционна карта и сертификат. Ако търговеца не ви предоставя опция за връщане в 14-дневен срок, не трябва да пазарувате от него, защото най-вероятно продуктът не е оригинален.

Related posts

Leave a Comment