Джаджи Друго 

Представяме ти Krypton 750

Krypton 750 е новото попълнение в портфолиото на полския бранд Genesis. Мишката впечатлява не само с параметрите си, но и със своята издръжливост и възможности за персонализиране. 

Моделът идва със система от 12 тежести, която позволява на всеки потребител да регулира теглото на мишката от 58 до 76 г според своите индивидуални предпочитания. Комплектът включва и сменяеми горни панели – плътен и перфориран с дизайн тип “пчелна пита”. Оптичният сензор е PixArt PAW3333 с шестстъпкова настройка в диапазона от 200 до 8000 DPI с ускорение до 35 G и скорост на проследяване на движенията до 300 инча в секунда. Налични са и 6 програмируеми бутона за управление на команди.

Krypton 750 е оборудвана с механични суичове с издръжливост до 50 милиона клика, а кабелът с дължина 1,8 м е с оплетка Paracord. Включеният софтуер позволява промяна на функциите на бутоните, запазване на макроси и профили във вградената памет и управление на RGB подсветката. 

Krypton 750 ще се предлага в черен и бял цвят с матово покритие на цени между 65 и 70 лв. с ДДС за различните варианти. Очаква се моделът да бъде наличен в България от първото тримесечие на годината и ще бъде полезно допълнение за всяко дигитално работно място.

 

Related posts

Leave a Comment