Друго 

Футболни залози в сайта на Национална лотария

Онлайн букмейкърът 7777.bg /Национална лотария/ се превърна в едно от най-добрите места за залагане на футболни срещи. В този букмейкър може да намерите голямо разнообразие от залози на футбол на всяко първенство. Национална лотария предлага много атрактивни пазари на футболни мачове. Ето и какви са възможностите за залози на футбол в 7777.bg.

Всеки мач има четири най-популярни пазари – Краен изход, Брой голове, Двата отбора да отбележат и Двоен шанс. Това са основните залози на футбол, като към тях може да добавим и Хендикап. В сайта на Национална лотария обаче има отделен раздел на футболните срещи за залози на хендикап и там може да видите всички опции.

Букмейкърът Четирите седмици предлага много залози на футбол за редовното време на срещите. Вие може да залагате на опцията ‘равенство няма залог’ на всеки един двубой. Също така имате възможност да прогнозирате “Брой голове за отбор домакин”, както и “Брой голове за отбор гост”. Например тук има много високи коефициенти даден отбор да вкара над 1.5 гола в мача, както и над 2.5 и т.н. Други пазари за редовното време са “Точен резултат” – тук залагате как ще завърши срещата, например 3:1 за домакина, 2:0 за госта, равенство 1:1 и т.н. Сред опциите разбира се имате и пазара за “Първо полувреме/Краен изход”, който е много популярен на футболните мачове в онлайн букмейкърите.

Една от най-атрактивните опции в Национална лотария на футбол е “Отбор домакин да спечели и двата отбора да отбележат”. Например при залог с “ДА”, то мачът трябва да завърши 2:1, 3:2, 4:2 и т.н. Може да направите и залог за Гол в двете полувремена, както и Двата отбора да отбележат и в двете полувремена на срещата.

В Национална лотария всеки играч може да залага на Азиатски линии. Вие може да прогнозирате победа за даден отбор с азиатски хендикап или да заложите на опциите Брой голове (Азиатски), където има пазари като Над 2.0 гола, над 2.25 гола и т.н. Букмейкърът предлага и много залози на корнери, картони и голмайстори за водещите мачове, като дори може да заложите и за даден играч да направи асистенция на мачовете от Висшата лига например.

На уеб сайта 7777.bg всеки играч може да залага на футбол на опциите Отбор домакин/гост да спечели на 0, Отбор домакин/гост да спечели и двете полувремена , както и Отбор гост да спечели след изоставане с един гол – на тази опция вие залагате да има обрат в срещата, като например домакинът е изоставал с 0:1, но в крайна сметка е спечелил мача – така вашият залог ще е печеливш.

Related posts

Leave a Comment