Джаджи 

Новият състезателен симулатор Need for Speed Payback предлага реалистично филмово изживяване

Need for Speed Payback, двадесет и третата поредна игра в един от най-популярните и най-дълго задържалите се на пазара игрални франчайзи на всички времена, направи своята премиера на 10 ноември 2017 година за PlayStation 4, Xbox One и PC. Новата част на популярното рейсинг заглавие за пореден път предлага на феновете задълбочени възможности за персонификация на автомобилите и динамичен отворен свят. За първи път то добавя към познатата формула и невиждано до момента в рамките на франчайза ясно изразено филмово усещане, напомнящо за холивудски блокбъстър за автомобилни състезания. Крайната цел на стоящите зад играта Ghost Games и Electronic Arts е да дадат на играчите възможността да изживеят своята високоскоростна екшън фантазия. Играта вече очаква феновете на високите скорости в магазините на единствената специализирана верига за компютърни и видеоигри в България – Pulsar Games.

„Преди две години, съживихме франчайза, като се вслушахме в желанията и критиките на феновете си и създадохме игра, която да се върне към корените на Need for Speed концепцията – бързи коли, подробни възможности за персонализация и епични преследвания с ченгетата. С Need for Speed Payback вдигнахме летвата, добавяйки зареден с адреналин екшън в холивудски стил, огромен отворен свят, дори още по-подробни възможности за персонификация и интригуваща история, която да движи действието напред“ – обяснява изпълнителният продуцент на играта Маркъс Нилсън“ – „Ентусиазирани сме да представим едно рейсинг изживяване от нов тип, което не просто ще предложи всичко, което играчите обичат в поредицата Need for Speed, а и ще надмине очакванията им.“

Място на действието е комарджийският рай, наречен Долината на Късмета, където играчът ще прескача между гледните точки на трима различни персонажи – Тайлър, Мак и Джес, всеки предлагащ свой характерен стил на шофиране. Триото ще трябва да се изправи срещу Дома – зловещ картел, който контролира подземния свят в Долината и държи всички в подчинение, благодарение на мрежата си от главорези и подкупни полицаи. Водени от презумпцията, че нито една мрежа на света не може да те задържи, ако си достатъчно бърз обаче, Тайлър, Мак и Джес забиват стрелките на километражите си в максималното деление в една надпревара по планинските пътища, сред пясъците на пустинята и по градските улици, в опит да осъществят серия от невъзможни обири и да съберат достатъчно репутация сред местните, за да се включат в надпревара срещу самия картел.

Превръщайки автомобила на играча в центъра на всичко, Need for Speed Payback залага на нова и уникална система за ъпгрейди, включващи дори възможността стара таратайка, оставена да ръждясва край пътя, да бъде превърната в суперкола – мечта. С пет уникални класа превозни средства и безкраен набор от възможности за тунинговане, тук играчите наистина могат да създадат автомобил, който да бъде естествено продължение на собствените им рефлекси, за да оставят конкуренцията да им диша праха в различните надпревари, налични по картата на Долината.

Черешката на тортата, разбира се, са епичните надбягвания с полицията. Авторите на играта са се погрижили ченгетата в Payback да са по-интелигентни от всякога, така че измъкването от лапите им в новата игра е далеч по-сложно, но и в пъти по-удовлетворително начинание. Need for Speed Payback направи своята премиера и вече очаква почитателите на високите скорости, адреналиновите преживявания и модерните екшън филми в Pulsar Games.

Трейлър: https://www.youtube.com/watch?v=bGI6Lj9p2v8&feature=youtu.be

Related posts

Leave a Comment