Друго 

ADATA стартира онлайн активности по случай рождения си ден

Тайванската компания производител на DRAM модули, NAND флаш продукти и мобилни аксесоари ADATA стартира кампания с промоционални оферти и игра с разнообразни награди, с която отбелязва своя 18-и рожден ден. Активностите ще продължат до началото на месец юни. 

Игра “Изпрати съобщение до бъдещето”

Кампанията ADATA Day започва на 4-и май и ще приключи на 3-и юни. В страницата на играта (https://itfcampaign.adata.com/) участниците ще могат да напишат съобщения до бъдещето, които ще бъдат изпратени в избрано от тях време до посочен от тях получател. Всички, изпратили имейли, ще бъдат включени автоматично в томбола с много награди, сред които GoPro HERO, iPad, Nintendo Switch, Erato Wireless Bluetooth headset и още устройства от ADATA. Участниците могат да изпращат неограничен брой съобщения, с което да увеличат шансовете си за успех в томболата. 

ADATA Day оферти с отстъпка до 50%  

Феновете на марката ще имат възможност да се възползват и от промо оферти с намаление до 50% за избрани артикули на компанията, в това число и гейминг продукти от бранда XPG, сред които външни батерии, външни хард дискове, SSD устройства, мобилни и гейминг аксесоари.      

Related posts

Leave a Comment