Джаджи Друго 

CES 2022 е мястото, където XPG ще представи новите си технологични постижения

Тайванският производител на компоненти и периферия за геймъри и технологични ентусиасти ще представи в Лас Вегас своите най-нови продукти на предстоящото издание на CES под мотото “Dawn of a New Xtreme”. Сред очакваните премиери ще бъдат новите DDR5 памети, PCIe 5.0 SSD устройства и Platinum PSU – захранване, което компанията определя като “произведение на изкуството”. 

Следващо поколение SSD и DRAM производителност

Посетителите ще могат да видят индустриалната DDR5-4800 U/SO/R-DIMM памет на ADATA с ECC и PMIC на матрицата, както и XPG LANCER RGB DDR5 и CASTER RGB DDR5, които идват със скорости съответно до 6000 MT/s и 7000 MT/s. Освен тях, два прототипа ADATA PCIe Gen5x4 SSD ще направят специална изява. „Project Nighthawk“ разполага с контролер Silicon Motion SM2508 и доставя последователно четене и запис до 14 и 12GB/s. „Project Blackbird“ включва контролер InnoGrit IG5666 с производителност от 14 и 10GB/s, като и двете SSD устройства разполагат с капацитет до 8TB. Новият външен SSD диск на ADATA Elite SE920 USB4 със скорост на трансфер до 40Gb/s и патентован дизайн за термично охлаждане с вграден вентилатор също ще бъде представен по време на изложението. 

Основите за изграждане на “убийствено” геймърско PC

След успеха на Gold-certified XPG CORE REACTOR, CES е идеалната локация за представяне на най-новото захранване XPG CYBERCORE – 80 Plus Platinum-certified и Cybenetics-certified PSU, което е готово да отговори на предизвикателствата на жадните за производителност предстоящи процесори и графики с 1000W и 1300W конфигурации. С първокласни вентилатори XPG VENTO PRO, направени в сътрудничество с Nidec, CYBERCORE PSU обещава да издигне XPG до топ производител на захранване в сегмента.

XPG също така ще покаже за първи път прототип на XPG BATTLECRUISER PRO – супер ATX full-tower шаси с четиристранен дизайн на панела от закалено стъкло и софтуерно персонализируем вентилатор и вграден логически контрол за управление на светлината.

Представянето на компоненти ще включва най-новия AIO течен охладител от серия LEVANTE – XPG LEVANTE PRO, отличаващ се с кръгъл LCD дисплей, който може да бъде софтуерно напълно персонализиран чрез XPG PRIME Software Ecosystem, оборудван с най-новото решение за течно охлаждане ASETEK и високотехнологични XPG VENTO PRO 120 PWM вентилатори.

Максимум контрол с най-новите XPG аксесоари и периферия 

Към портфолиото от периферни гейминг устройства на XPG ще бъде представена и нова серия геймърски мишки ALPHA с ергономичен дизайн и високопроизводителен оптичен сензор PIXART PAW3335. Серията включва безжична версия със собствена 2,4 Ghz свързаност по време на игри или стандартна Bluetooth връзка за ежедневна употреба и кабелна версия. Всички продукти са съвместими със софтуерната екосистема XPG Prime.

XPG също така ще позволи на посетителите да надникнат в най-новия концептуален продукт, наречен XPG VAULT – кабелна USB-C мишка, която иска да бъде „гейминг библиотека в ръката ви“. Текущият прототип може да интегрира до 1TB Solid State памет, работеща при 985MB/s, и софтуер за стартиране на игри, който обещава да направи вашите гейминг библиотеки удобно преносими с по-високо ниво на интеграция на игри с XPG Prime Software Ecosystem.

Пълна гама преносими решения за гейминг

Сред преносимите компютри на XPG ще присъства награденият 15,6-инчов лаптоп XENIA 15 KC, който е резултат от дизайнерското сътрудничество между XPG и Intel и разполага с Intel® 11th Gen Core™ i7 11800H процесор и NVIDIA® RTX 3070 графика. За максимална стабилност и производителност лаптопът е оборудван с термичен интерфейс от течен метал, 1TB XPG GAMMIX S70 PCIe Gen4 SSD и 32GB (2x16GB) DDR4-3200MHz високопроизводителна XPG памет. Другите системи, които ще присъстват на изложението, включват 15,6-инчовият XPG XENIA Xe лайфстайл ултрабук, базиран на Intel EVO™ платформа и изненадващо лекият лайфстайл ултрабук XPG XENIA 14 с тънко шаси от магнезиева сплав с тегло от 970 г, което го прави най-лекият лаптоп в неговия размер.

Посетете XPG и ADATA на CES 2022

Къде: The Venetian, Titian #2202
Кога: 5-8 януари, 2022

Related posts

Leave a Comment