Джаджи Друго 

Genesis пусна лимитирана мишка

Полският бранд за гейминг периферия Genesis обяви локална наличност на своята лимитирана серия Zircon X, посветена на десетата годишнина на марката. Мишката е произведена само в 1000 бройки и идва с параметри, които ще зарадват и най-взискателните геймъри.

Genesis Zircon X е ултралека мишка с ефектно RGB осветление с PRISMO ефект и възможност за управление на подсветката на отделните части. Наличен е двоен режим на свързване, сензор с 19 000 DPI и суичове с издръжливост до 80 милиона клика. Моделът е специално създаден, за да отбележи десетия юбилей на марката и е посветен на феновете, които искат да притежават уникална бройка със собствен сертификат. Zircon X идва с прецизен Pixart PAW3370 сензор с феноменални параметри като 50G ускорение и максимална скорост на проследяване от 400 IPS. Скоростта на курсора може да се регулира от 50 до 19000 DPI. Налична е и LOD (“Lift-Off Distance”) настройка в диапазона от 1 до 2 мм.
От компанията са оборудвали своя юбилеен модел със забележителните Kailh GM 8.0 механични суичове с живот до 80 милиона клика, а комплектът включва и допълнителни аксесоари като сменяеми панели и специални стикери за подобряване на контрола на сцеплението.
Zircon X се предлага на българския пазар в ограничено количество на цена от около 140 лв. с ДДС.

Related posts

Leave a Comment