Дънни платки 

Дънна платка Gigabyte X99-UD4P

Много отдавна не сме публикували дънни платки в сайта, но е време да покажем една от любимите ми марки. Черна и жълта, това е новата Gigabyte X99-UD4P.

Още от зората на модинга, всеки, който иска да направи модинг проект, се старае да вкара всичко в тон — видео картата, предния панел, вътрешността на кутията и прочие и прочие. Вече много компании, започват да правят цветни платки с различни охлаждания по тях, така че тази може да ви се стори подобна на някой, но определено има какво да видите.

Нещото, което буквално ме “изкефи” е светещият заден панел, този, който идва със самата платка. В него има малки вградени LED светлинки и можете да виждате надписите на съответните букси, който искате да свържете. Край на ровенето и опипването в тъмното.
За гейминг маниаците, имате поддръжка на SLI и CrossFire за видео карти, като можете да нащракате до 4 видео карти. Друго удобство, което ви предлага Gigabyte X99-UD4P, е множеството кабели, който са поставени в кутията. Имате няколко за SLI и CrossFire, няколко SATA кабела и прочие.

 

Още щом видим надписа Ultra Durable, това говори, че компонентите са от изключително високо ниво и може да се разчита за дълго време на тях. Една готина функция е ключ на дънната платка, който превключва от стандартен режим на процесора в овърклокнат, така че вашата Gigabyte X99-UD4P, да ви даде още повече мощност.

Като заговорихме за мощност, време е да видим в по-големи детайли какво има на самата платка и какво поддържа.

Готина платка, с достатъчно място да поставите 4 видео карти и достатъчно рам, за да играете всяка игра на всяка резолюция. Още по-голямо удоволствие внасят поставените в големи количества USB 2.0 и USB 3.0

 

 

 

Related posts

Leave a Comment