Таблети 

Евтин таблет от Huawei – MediaPad T1

Знаем, че има много от вас, който не са фенове на евтините таблети, но няма нищо лошо да хвърлим един поглед на Huawei MediaPad T1.

Huawei – MediaPad T1 е вече достъпен на българския пазар и можете да го закупите от магазините в мрежата на Виваком. Но какво и на каква цена купувате?
Интересното е, че Huawei – MediaPad T1 е за момента единствен в своя клас, който предлага IPS екран. Те са много подходящи за четене и щадят очите, цветовете са по-ярки и изобщо, самата картина е по-красива.

От външната страна, Huawei MediaPad T1 е доста изчистен и стилен. Няма странни копчета или надписи, просто екран и рам. Самата рамка е дебела 6.5мм, което го прави доста стилен, като съчетаем изчистения дизайн и тънката рамка.

Но какво се крие под капака?

Там се съхранява, процесор с тактова честота 1.2 GHz, в допълнение с 1 GB RAM и 8 GB вградена памет за съхранение.
Има две камери, като и двете са по 2 mpx, като предната е специално за селфи.

Huawei MediaPad T1, не съчетава в себе си някаква странна технология или нещо свръх модерно. Ценовия му клас е значително нисък, като става дума за евтин таблет и от виваком го предлагат за 2.90 с договор с интернет. Сами решавате дали искате да закупите този таблет. Компанията досега не е показала, да има лоши таблети или смартфони, но това може да се оспори с домашните им телефони, но това е друга тема на разговор.

 

 

Related posts

Leave a Comment