Друго 

Евтин таблет от Китай в големи количества – Bulgarianmod.info

Знаем, че това не е най-точната тема на сайта, но понякога е хубаво да има нещо странично, нещо, което да ви е интересно и да научите нещо ново. Нали това е целта на сайта?

Пък и съм убеден, че всеки от вас е виждал евтин таблет в някой сайт или на някоя сергия на пазара или нещо подобно. Някога замисляли ли сте се, защо са толкова евтини, защо за спецификацията, която получавате парите са добри. Запитвали ли сте се защо?

Ако да, то вероятно първият ви отговор е — защото в Китай е по-евтино. Да, така е, но не забравяйте, че Китай не е на 200 км. Транспортът от там може да ви излезе много солен, ако не знаете какво и как да направите.

Евтини таблети има в цял Китай, лесно ще намерите някой, който да ви продаде на смешна цена, още повече, че като ги обърнете във вашата валута (лева или евро или с каквото работите) можете да изкарвате солидна сума пари. Един, два евтини таблета са лесни за транспорт — само няколко долара и до месец са при вас. Но какво става, когато заговорим за голямо количество, нещо от сорта на 200+? Тогава нещата стават сериозни. Тъй като идват в обемни кутии и не могат да се натъпчат, за да паснат в колета, ще ви трябва нещо по-масивно да ги пренесе. Самолет, кораб, камион. Точно тук идва този момент, в който трябва да знаете кое и как да поръчате и да направите.

Вашият палет с евтини таблети е готов и чака да се качва и да пътува. Вие трябва да му изберете пътническа фирма. Първо, трябва да видите къде най-добре ще ви я доставят на вас, къде ще ви излезе най-евтино — ако сте близо до море, значи с кораб, ако сте близо до летище и т.н. А защо не и контейнерен транспорт ?

Вие сте купили 200 евтини таблета, обаче те се събират само на един палет, а контейнера, без значение колко малък е, може да събере още. Никой няма да ви направи услуга, като сложи празен контейнер и да ви го таксува по някаква друга схема, освен тази на контейнер. Решението е просто — поделяте си контейнера. Вие няма да сте единствените, който изнасят стока от Китай. Все някой друг, също е купил нещо, което се събира на един палет, дори друг модел евтин таблет например. Така може да се съберете няколко човека и да си поделите контейнер, като след пристигането, неговото съдържание може да се разпрати с друг вид транспорт до съответния получател или дори вие да си го приберете ръчно.

Този модел работи при всеки един вид транспорт — вода, въздух, суша. На вас ви трябва фирма с добри цени, високо качество, отлични резултати. Един пример за такава фирма, е Фламинго груп .
Едва ли има начин, да не намерите вашето решение на транспортния си проблем. Могат да транспортират всичко до всяка една точка на света. Няма недостъпна територия за тях.

 

 

Related posts

Leave a Comment