Модинг 

In WIn Tou Carbon Luxury – Карбонов модинг проект

Определено изглежда чудовищно. Понеже нямаме много статии за модинг, а видяхме това нещо, решихме, че ще ви е интересно да ви го покажем.

Напомня ли ви на нещо, като го гледате? За какво се сещате всъщност, като го гледате? Ние например, веднага се сещаме, когато свалите бронята на някой супер автомобил и там се виждат тръби и много метал, перфектно изваян в чудесни и полезни форми. Като че ли, тук става въпрос точно за това. Изрязани парчета, направени от истински карбон и то на ръка. Това вече е истинско изкуство. И също като истинско изкуство, то няма никакъв смисъл (поне според нас). На страничните капаци няма признаци от някаква цялостна форма, а просто изрязани дупки. Не казваме, че е грозно, просто не си мъчете зрението да видите нещо.

Хубавото поне на всичките тези отвори, е добрата възможност за въздушния поток. Проблем обаче е, че голяма част от охлаждането или поне половината е водно. Има няколко перки, но едва ли могат да предоставят достатъчен въздушен поток, за да може да се издърпа всичката мръсотия. Слиив кабелите също са много добре изпълнени, както и тръбите за водното.

Като цяло, това е един наистина подреден модинг проект, а не някоя разхвърляна купчина части. Единственото, което ме притеснява, е, че прекалено много модъри си правят компютрите червени. Вие какъв цвят бихте направили вашият?

Да видим и какви части има под капака или орязаният панел.

Процесор – Intel I7 5930K
RAM – 32go DDR4 hyperX Fury 2666mhz
Захранване – Dark Rock Pro 11 1000w
Видео карта – SLI Zotac GTX970 AMP! extreme
Дънна платка – Asus x99 Rampage V
Кутия – InWin Tou
SSD – RAID0 HyperX SAVAGE

 

 

Related posts

Leave a Comment