Лаптоп 

Jar Computers пуска новата серия лаптопи Modern на MSI с 14-то поколение Intel HX процесори

Българската технологична компания Jar Computers пусна на пазара у нас новата серия лаптопи Modern на тайванския разработчик MSI. Продуктите от серията са мощни, тънки и стилни. Оборудвани са с 14-то поколение Intel HX процесори и са подходящи както за динамична работа, така и за забавление с ресурсоемки приложения.

Производителност на достъпна цена

Освен с новите Intel HX процесори, лаптопите разполагат и с мощни вградени графични карти, в комбинация с до 16GB RAM, което гарантира много добра производителност за цената им. В добавка до края на май българската компания предлага новите лаптопи с промоционална отстъпка, достигаща 20 процента.

Създадени с мисъл за професионалистите

Новите лаптопи от линията MSI Modern са много подходящи за професионалисти, които се нуждаят от мощна преносима машина за работа в натоварена среда по всяко време и навсякъде. От техните възможности могат да се възползват също собственици на малък бизнес, консултанти, фрийленсъри, специалисти в сферата на маркетинга, продажбите, счетоводството и други интелектуални професии, свързани с динамична работа в движение.

Характеристики

Лаптопите от новата серия се различават по своите характеристики, но много от основните параметри са идентични. Освен 14-то поколение Intel HX процесори, те включват 512GB SSD, до 16GB RAM, бърза 802.11ax безжична връзка, както и Bluetooth 5.2 модул. Моделите си приличат също по своя тънък и компактен дизайн, лекота, както и по дългия живот на батерията си.

Повече информация за новите MSI лаптопи е достъпна тук.

Related posts

Leave a Comment