Таблети 

LENOVO™ прави дома ви още по-умен с LENOVO SMART DISPLAY 7 и ндва нови смарт таблети: YOGA™ SMART TAB и LENOVO SMART TAB M8 С GOOGLE ASSISTANT™

Lenovo за пореден път тества границите на таблетите с Android™ и иновациите със своите два нови смарт таблета с Google Assistant –Yoga Smart Tab и Lenovo Smart Tab M8, трансформирайки мултифункционалните таблети в интуитивни, модерни хъбове за умен дом. 1 Освен това променихме дизайна на популярния Lenovo Smart Display, като представихме нов, още по-компактен размер на екрана, Lenovo Smart Display 7, който се побира почти навсякъде в дома ви.
Любимите ви таблети за забавление и медийно съдържание Yoga Smart Tab и Lenovo Smart Tab M8 са едновременно hands-free хъбове1 с мощния изкуствен интелект на Ambient режима на Google Assistant. Те са удобни, пестят време и са неразделна част от днешния съвременен умен дом.

В комбинация с богатите и кристално ясни аудио възможности 10,1-инчовият FHD екран на Yoga Smart Tab го правят един от най-добрите таблети, който функционира и като хъб1 за умен дом. Едновременно с този невероятно добър таблет за забавления, представяме и Lenovo Smart Tab M8. Неговата мощна производителност, мултифункционалност и 8-инчов HD екран го превръщат в перфектното устройство за цялото семейство. Smart Charging Station позволява да го трансформирате във винаги включен2 смарт хъб1, който е идеален за семействата.

Тези смарт таблети са създадени не само, за да тестват границите на технологиите. Обратната връзка от потребителите и проучванията на техните нагласи показват, че макар и преносимите таблети често да се използват в движение, те често седят у дома без да се използват повече 23 часа3. Всъщност много семейства забравят да зареждат таблетите си и в крайна сметка не ги използват. Не така стоят нещата с устройствата за умен дом като Lenovo Smart Display and Lenovo Smart Clock, които винаги работят2, винаги са включени и винаги са на ваше разположение. С нарастващата популярност на умните домове ние вярваме, че таблетите могат да увеличат своят потенциал като смарт екрани, за да ви помагат да контролирате вашия умен дом1, да гледате видео и да слушате музика и да задавате въпроси, на които да получавате отговори – всичко това, без да използвате ръцете си.
Yoga Smart Tab с Google Assistant – най-добрият таблет за развлечения вече е още по-умен

Като наследник на серията Yoga Tab 3, Yoga Smart Tab съчетава оптимизацията1 на хъб за умен дом с всичко, което превърна Yoga Tab в любим таблет за развлечения. Той комбинира първокласни аудио и видео възможности с емблематичнaта мултирежимнa стойка на Yoga, която ви позволява да държите таблета си под ъгъл, в изправено състояние, да го държите или да го закачите някъде. Така можете да стоите, да седите, да се подпирате или да лежите, докато използвате Lenovo Smart Tab, без да жертвате качеството на преживяването си под буквално всеки ъгъл.

Yoga Smart Tab е направен от метал и алуминий и – е прецизно изработен – с матирано покритие.

Yoga Smart Tab е идеалният таблет за любимите ви сериали. Той ви осигурява кристален образ от почти всеки ъгъл или разстояние благодарение на своя 10,1-инчов FHD IPS екран. Най-новите TDDI (Touch and Display Integration) технологии за екрана и светлината подсилват преживяването и интерактивността и намаляват умората на очите. Превъзходният звук е осигурен от мощните двойни JBL® Hi-Fi говорители, подсилени от усилвателите, оптимизирани с Dolby Atmos®, осигуряващи вълнуващ звук, който се носи навсякъде около вас.

С Ambient режима на Google Assistant трансформирате своя Yoga Smart Tab в красива дигитална фото рамка, контролирате своите музикални устройства , както и тези за умен дом1 и бързо намирате най-важните актуализации. За да активирате Ambient режима автоматично, натиснете бутона за освобождаване на стойката на Yoga, когато устройството е в спящ режим. След това трите дигитални микрофона и 360-градусовата функция за разпознаване на гласа с далечен обхват улавят гласа ви, дори и да сте на другия край на стаята. 4
Lenovo Smart Tab M8 с Google Assistant – перфектният таблет за цялото семейство

С Lenovo Smart Tab M8 семействата най-накрая разполагат с идеалното мултифункционално устройство за дома – таблет както за възрастните, така и за децата, който работи и като винаги включен2 хъб за умен дом1. Поставете таблета в умната станция за зареждане, за да го превърнете в устройство за умен дом1 с hands-free функция за разпознаване на гласа, която работи от другия край на стаята4 благодарение на двойните MEMS (microelectro-mechanical systems) микрофони. Накарайте Google Assistant да ви покаже кой чука на вратата, докато си седите на дивана, на бюрото или се излежавате в леглото.

Lenovo Smart Tab M8 е създаден за лесно споделяне и е невероятен медиен таблет, подходящ за всеки член на семейството, с бърз и мощен Quad-Core 2.0Ghz процесор и 5GHz Wi-Fi поддръжка2 – идеален вариант за онлайн игри или стриймване на видео без засечки. А с възможността за поддържане на множество профили и лицевото разпознаване или многобройните PIN-ове, които определят кой използва устройството, потребителите могат да отключат профила си без да ползват специални тапети, приложения и памет5.

Lenovo Smart Tab M8 пасва идеално във всеки дом със своя изцяло метален капак и тънки рамки, създадени, за да допълнят елегантно съвременния домашен интериор. Lenovo Smart Tab M8 изглежда еднакво добре както в дневната, така и в кухнята и кабинета – като таблет или като хъб1 за умен дом.
Lenovo Smart Display 7 – любимият ви смарт екран вече е още по-добър

Предлагаме на семействата още повече опции за техните домове. Lenovo Smart Display 7 е най-новото попълнение в серията Lenovo Smart Display и е с компактен и гъвкав дизайн, който се вписва във всяко място. Той предлага всички визуални характеристики на Assistant, които бихте очаквали от един смарт екран, на зашеметяващ 7-инчов SD сензорен екран.

Спрямо предшествениците си Lenovo Smart Display 7 е с по-тънки рамки и амбиентент светлинен сензор за по-добри и по-реалистични снимки. Благодарение на обратната връзка от клиентите ни добавихме предни говорители отляво и отдясно за стерео разделяне, побрани в по-голяма камера за звуков резонанс. Lenovo Smart Display 7 е и с TrueBlock Privacy Shutter и разполага и с бутон за заглушаване за още по-добра сигурност и поверителност, когато имате нужда от нея.

 видеозаснемане

Related posts

Leave a Comment