Аудио 

Геймърски слушалки – Logitech G930 – Безжични

Аз лично не съм фен на тази марка, какво остана на слушалките им, но пък, явно доста хора си ги купуват, затова да видим за какво става дума.

Logitech G930 са геймърски слушалки, очевидно създадени за максимално удобство без кабели. Защо? На двете от слушалките има толкова бутони, че вероятно може и радио да слушате през тях.
Начинът на свързване, е чрез адаптор, които изключително много прилича на флашка по размер със стандартен USB жак.
За да не се притеснявате, че може да не ви стига батерията за целодневно слушане, Logitech са направили специална поставка, която изглежда доста шантаво и напомня на макарата с разклонителя.
Около поставката имате 2 метра кабел, които да включите в компютъра, а на върха — USB вход за адаптора. Как това да не прилича на макара за контакт за електричество?

Да поговорим малко и за самите слушалки. На външен вид, метала и матираната боя изглеждат доста готино, имате скала за уголемяване на размера на слушалките, което сякаш е било нещо нужно, защото ако няколко хора ползват един чифт слушалки, ще е много по-добре после да се знае, кои какъв размер носи. Бутоните, за които споменахме по-рано светят в приятно червено, което някак си изглежда като износено, но дано може да се променя яркостта по някакъв начин.

Бутони, та бутони. Logitech G930 има 5 бутона от външната страна на слушалката, като те включват — заглушаване на микрофона, усилване и намаляване на звука чрез скрол и 3 програмируеми бутона, които не мога да се сетя приложение, за което да са ви полезни бутоните на слушалките. Ако някой има идея, нека напише нещо в коментарите.

Всичко това е поместено на лявата слушалка, като там също ще намерите бутон за включване, както и свързване, а дори и малък превключвател, които да направи звука ви 7.1 Dolby. Това според мен е още по-странно, защото кои би използвал нормалната настройка?

Геймърските слушалки Logitech G930, както знаете не са при нас, затова можем да ви дадем само обективна оценка на това как се справят. Всичко, което видяхме и чухме, определено сочи, че тези слушалки не са от най-добрите. Защо?
Звукът е също нещо, от което хората се оплакват. Нормалните настройки придават някакви плоски звукови вълни и нищо впечатляващо, освен ако не включите Dolby на максималната му конфигурация, което както казах по-рано, остава въпроса — защо изобщо има опция за превключване?

За геймърски слушалки, които изглеждат добре от вън, имат добър обсег на обхват с приемника (около 15-20 метра) и 3 бутона на слушалката за програмиране, все едно купувате 50/50. Наистина, какво може да ги правите тези бутони на главата си?

 

 

 

Related posts

Leave a Comment