Смартфони 

Sony Z5 – Първият смартфон с 4K на пазара.

Това е следващото ниво, на което Sony, постави летвата, за да бъде догонен.

Винаги сме харесвали Sony, точно заради камерите, които са правили. Те са просто уникални, без значение дали става дума за фотоапарат, видео камера или смартфон. Тук чудовището е развито с още по-добро “око”. 23MP с хибриден авто фокус могат да заснемат с резолюция 4K. Някога виждали ли сте подобен телевизор? Ако да, то тогава представете си тази красота да я имате в джоба си. От компания се хвалят, че за да фокусира, на апарата са му нужни 0.03 секунди и освен това има 5 пъти по-добър зуум.

Друг аспект от камерите на Sony, са снимките, които правят на тъмно. Тук също има подобрения за по-добри изображения при слабо осветление и естествено, информацията е, че тези са най-добрите техники и оптимизации на пазара.
Да поговорим малко и за външния вид на апарата. Не е толкова различен от своите предшественици, формите са почти еднакви, но ако поставите всичките модели един до друг, във всеки един, ще намерите по някоя разлика. Къде обектива на камерата, ще е по-малък или нещо подобно, но винаги ще се намери разлика.

Тъй като Iphone поставиха сензор за пръстови отпечатъци, Sony пък решиха да го поставят на бутон от едната страна на смартфона. Хитра идея, така повече няма да се нуждаете от досадните кодове за вход в телефона, но пък може да отнема малко време, докато засече отпечатъка ви.

Да добавим отново нещо за дисплея. Притежава Triluminos дисплей, които си има своите огромни предимства, както и BRAVIA Engine.

Очакваме до 2 дни живот на батерията, Високо-резолюционно аудио и шумова изолация при микрофона, а процесора, ще е Qualcomm Snapdragon 810.
GPU – Adreno 430
RAM – 3GB
OS – Google Android™ 5.1 (Lollipop)
Тегло – 154 грама.
5.2” FHD 1080p (1920?1080) Дисплей.

Предна камера – 5 MP front camera Sony Exmor R с HD video.

 

 

 

 

Related posts

Leave a Comment