StarOfService – революция в света на услугите

StarOfService е мобилно приложение от нов тип, целящо да промени изцяло онлайн дейността в сферата на услугите. За двете кратки години, откакто е лансиран проектът, той се разраства неимоверно – фирмата вече е една от най-успешните във Франция, а и в Европа. Почти изцяло позитивните отзиви, касаещи работата с платформата, я правят все по-общодостъпна – тя вече е презентирана в 80 държави по целия свят, с което основателите целят да заемат едно от водещите места в световния пазар.

 

service

 

            Идеята на тази платформа е да улесни намирането на нужните услуги онлайн. Независимо каква е услугата, от която се нуждаете – стая под наем, фризьорски услуги, вътрешно боядисване… – тя може да бъде открита бързо и лесно в базата данни на StarOfService. Нещо повече – откриването на най-добрия и удобен за клиента специалист е гарантирано. Системата работи просто, но ефикасно: на базата на информацията, посочена от потребителя, програмата селектира най-добрите и надеждни професионалисти. Всеки от тях е специално проверен от служителите на StarOfService с цел максимална сигурност. Най-важният фактор в потребителските данни е местонахождението, тъй като чрез GPS система приложението открива най-близките до дома на потребителя оферти. Благодарение на това осъществените връзки клиент-специалист, които вече наброяват хиляди, стават много по-лесни и неформални. Уебсайтът е напълно безплатен и удобен за ползване, което също дава силно предимство на платформата.

Огромният потенциал на този проект постоянно привлича нови съмишленици с общата идея той да пожъне успех на международно ниво. Рецензентите и инвеститорите включват хора от големи световни фирми в същата сфера като Point Nine Capital, eBay и други. Големите възможности на продукта го правят желан на световния пазар, както и добра инвестиция за финансиращите. Приложението действително е на път да направи революция в начина, по който ползваме професионални услуги – не само заради спестеното време и пари, но и заради гарантираното качество на работа на специалистите във всяка област.

           

Leave A Reply