Джаджи Друго 

Vivacom с нова онлайн кампания с разнообразни модели смарт аксесоари на атрактивни цени

Във Vivacom започва нова онлайн кампания, включваща смарт устройства с отстъпки до 200 лв.

 

В периода от 14.10 до 31.10.2022, клиентите могат да се възползват от отстъпките до 200 лв. от цената на устройства като Garmin Fenix 7, MyKi 4 Lite, Huawei Watch Fit 2, Huawei GT3 Pro и Huawei FreeBuds Pro 2 в онлайн магазина на телекома.

Garmin Fenix 7 Sapphire Solar 

Този смарт часовник от висок клас е с размер на екрана 1.30″ и резолюция 260 x 260.  Впечатлява със своето Power Sapphire стъкло, което използва слънчевата енергия, за да удължи живота на батерията. С негова помощ батерията може да издържи до 22 дни. Разполага с функции за смарт известия, слушане на музика от устройството, безконтактни плащания. Garmin Fenix 7 Sapphire Solar е и перфектният здравен асистент. Той следи вашите тренировки, измерва пулса, прави мониторинг на съня, следи дишането и нивата на стрес. В рамките на кампанията може да бъде закупен на специална цена.

MyKi 4 Lite 

Детският смарт часовник MyKi 4 Lite разполага с GPS приемник,  микрофон и високоговорител. Чрез тях детето може да провежда двупосочни гласови обаждания и да изпраща гласови съобщения на родителя. С приложението MyKi Watch родителите могат да следят местоположението на детето и да управляват устройството. Други екстри включени в часовника са крачкомер, забавна математическа игра, възможност за задаване на аларми и режим „Не безпокойте“ за максимална концентрация по време на учене. По време на онлайн кампанията MyKi 4 Lite идва в комплект с раница Xiaomi.

Huawei Watch Fit 2 

Huawei Watch Fit 2 е тънък и лек смарт часовник с 1.74 инча размер на AMOLED екрана. Подобрената му батерия осигурява до 10 дни заряд при нормално ползване и до 7 при по-интензивно ползване. С него имате възможност да провеждате Bluetooth обаждания. Смарт часовникът може да се използва и като личен треньор с неговите 97 режима на тренировка. Също така притежава сензори като акселерометър, жироскоп, магнитометър, сензор за измерване на пулса, сензор за измерване на съдържанието на кислород в кръвта и възможност за проследяване на съня и стреса.

Huawei GT3 Pro 43 

Смарт часовникът Huawei GT3 Pro 43 идва заедно с допълнителна каишка по време на онлайн кампанията на Vivacom. Той съчетава в себе си елегантен дизайн и множество функционалности. Размерът на екрана му е 1.32″. Батерията му е с издръжливост до 7 дни и поддържа безжично зареждане. Притежава над 100 тренировъчни режима и възможност за Bluetooth обаждания. Сред множеството му екстри са оптичен сензор за измерване на пулса, сензор за измерване на атмосферното налягане, следене на нивото на кислород в кръвта, следене на съня и стреса.

Huawei FreeBuds Pro 2 

Huawei FreeBuds Pro 2 са едни от най-новите модели безжични слушалки на марката. Притежават активно тройно шумопотискане, функция за подсилване на гласа при обаждания и  Hi-Res двойна звукова система. IP54 рейтингът му осигурява  устойчивост на вода и изпотяване. Батерията му позволява до 30 часа слушане заедно с кейса за зареждане. Разполага и със система за лесно управление, чрез смарт жестове.

миграция в Google Cloud

Related posts

Leave a Comment