Джаджи Друго 

Genesis пусна новата си мишка Zircon 550

Genesis Zircon 550 е лека геймърска мишка, която може да работи както безжично, така и свързана чрез кабел. Устройството е оборудвано със суичове с издръжливост 20 милиона клика и сензор с висока точност. RGB осветлението допълва комплекта.

Геймърската мишка Genesis Zircon 550 разполага с перфориран панел, който улеснява въздушния поток за ръката и идва с тегло от едва 90 г, което позволява дълги часове на забавление. Ефектното RGB осветление е поставено елегантно по продължението на долната част на корпуса, под логото и скролера на мишката. Zircon 550 може да се свърже към компютър по два начина – чрез кабел и безжично в обхвата 2,4 GHz с ниска латентност. Безжичната комуникация се активира чрез наноприемник, който се разполага в самото устройство.
Точното проследяване на движението се осъществява от сензора PixArt PMW3325, чиято чувствителност може да бъде конфигурирана от 200 до 8000 DPI. Според производителя, сензорът управлява ускорение до 20G и проследява движенията със скорост до 100 инча в секунда. Отчитането е настроено на честота 1000 Hz. Мишката разполага със софтуер, който позволява промяна на функциите на всеки от седемте бутона за създаване на макроси, управление на настройките на подсветката и запазване на профили. В комплекта е включен и USB-C кабел, необходим за работа в кабелен режим и зареждане на мишката. Работата в режим на батерия позволява до 80 часа опериране с мишката в зависимост от зададените настройки и благодарение на автоматичния режим на заспиване.
Genesis Zircon 550 ще е налична в България от началото на декември на цена от около 90 лв. с ДДС от партньорите на официалния дистрибутор PolyComp.

Related posts

Leave a Comment