Лаптоп 

Какво да купим – лаптоп втора употреба или нов?

Надпреварата между двата сегмента на световния пазар на лаптопи не е от днес или вчера.

 

И двете възможности на покупка имат своите предимства и минуси, но определено покупката на лаптоп втора ръка за момента води по-точки. Потребителското мнение е единодушно с това на специалистите, тъй като дори според последните проведени световни проучвания е установено, че точно употребяваните лаптопи, компютри и други технологични джаджи са едни от най-предпочитаните.

Поне три причини да изберем употребявана техника

Едната причина, е че световната криза продължава да изтънява джоба на голяма част от хората, желаещи да закупят лаптоп за игри, работа или забавления. А щом споменем използване на ноутбука за натоварени игри или професионални дейности, то на всеки е ясно, че не може да се задоволи с нисък клас техника. Щом изискванията са големи и цената скача. А не всеки може да отдели 1500 лв. при покупка на среден или висок клас преносим компютър. Тогава на помощ идват фирмите, продаващи лаптопи втора употреба. Интерсервиз-20 е една от тях и след малко ще споменем повече за нея.

Втората и може би основна причина е съотношението качество/цена на предлаганата в тези фирми компютърна техника. На всеки потребител дори с минимални технически познания му е ясно, че в една такава фирма за 500-600 лв би си купил компютър от клас сървър или workstation /работна станция/ а за същите пари и повече ще си купи само нов сбирщайн от някоя техноверига за ютии и хладилници. Същото важи и за лаптопите. Вижте сайта на Интерсервиз-20 и ще останете приятно изненадани от предлаганите бизнес клас употребявани лаптопи от най-реномираните производители на чудесни цени. Например този Lenovo ThinkPad T410 . В същото време ако се насочите към покупка на нов за тези пари, то примирете се с най-ниския клас потребителска техника.

Третата много важна причина е в качеството на материалите и изработката. Потребителската техника от нисък клас е създадена да работи докато й изтече гаранцията или малко повече. Кризата в сектора задължава да се създават бързооборотни продукти, които да се заменят с ужким „нови“ и ужким „по-добри“ модели. Всичко е привидно и условно. При компютрите и лаптопите от бизнес клас, продавани като втора употреба е точно обратното. Почти всички употребявани лаптопи и компютри вече са преминали теста на времето като са се доказали многократно. Повечето продукти са ползвани вече 2-3 години в западни фирми, но имат остатъчен ресурс и ще работят поне още пет. А при културно ползване плюс редовна профилактика ще издържат много повече.

Защо втора ръка лаптоп от Интерсервиз-20

Ако все още се чудите от къде да се сдобиете с лаптопи втора ръка или друго устройство, то ще ви посъветваме да изберете фирма Интерсервиз-20. Както сами ще видите, плюсовете на покупка на компютър или лаптоп втора ръка от Интерсервиз-20  са много:

• Атрактивни оферти за всеки потребител и неговия бюджет;
• Поръчка по всяко време на деня;
• Множество предложения, както откъм ценовия клас, така и откъм марки;
• Удобна навигация в сайта;
• Шест месечна гаранция за всеки лаптоп или компютър;
• Фирмата предлага втора употреба монитори и принтери, така че да обзаведете напълно своя офис;
Затова не пропускайте възможността да посетите шоурума или сайта на фирмата, за да се насладите на всички атрактивни оферти.

Related posts

Leave a Comment