Смартфони 

Lenovo Smart Cast – Смартфон с подвижен проектор

Идеята смартфон да има проектор изобщо не е от вчера. Дори има един модел на Samsung, който има проектор на горната си част и може да гледате всичко на стената, но той не успя да стане толкова популярен. Дали този може да има друга съдба?

Защо обаче от Lenovo са сметнали, че могат да направят следващия хит с този сензор, след като толкова много се провалиха? Защото другите може би са нямали това, което проектора на Lenovo има — тъч. Да, можете да проектирате клавиатура или нещо друго на екрана и да го натискате по масата, за да се задейства.

Гледате си телевизия на масата или играете някоя игра. Ако ме питате мен, до сега ви заболяваше врата да гледате под ъгъл екрана, сега вече и надолу ще ви боли, ако това се популяризира.

Ако мислите, че леново са се ограничили само до тук, лъжете се. Те са стигнали и до по-далеч. На Lenovo Smart Cast не му трябва фокусация на картината, защото всяка точка от проектора се прожектира специално импулсче. Друга функция на проектора е, “Surface”. Тя може да проектира на всяка равна повърхност, картина, видео или клавиатура.

За запалените маниаци по техниката, преди имаше едно кубче, което проектираше червена клавиатура, която можете да се използва като нормална, но то беше и като мит и така изчезна. Мислите ли, че това може да има по-голям успех??

Ако се надявате скоро да се сдобиете с този смартфон, недейте. Това е още ранна концепция и не се знае нито дали ще излезе, кога, на каква цена и прочие. Останалите характеристики на телефона дори не са известни, какво остана да говорим за нещо повече.

Като идея не е лошо, но от леново трябва добре да са помислили за консумацията на батерия, както и за самата лампа на проектора. Ако не знаете, тези лампи са доста чувствителни и не издържат цял живот. Ами ако изпуснете и телефона?

Related posts

Leave a Comment