Хибриди 

Satellite Radius 15 – нов хибрид от Toshiba

С все повечето хибридни компютри, няма как да не има нови попълнения на пазара. Днес, ще разгледаме модела на Toshiba – Satellite Radius 15.

По въпрос за дизайна, Satellite Radius 15 може много да ви напомни на лаптопите от серията Lenovo Yoga. Прави ги еднакви факта, че и двата могат да се завъртат на 360 градуса от двете помощни панти на екрана. Вероятно, голямата разлика, която го дръпва напред от другите е, че можете да го получите с опция за екран 4K. Вероятно, този може да е първият Satellite Radius с подобна функция.

В допълнение, имате и голям избор на хардуерни възможности при закупуването на Satellite Radius 15 – като можете да избирате от 1 TB хибридно SSD или 2TB нормален хард диск. Не знам защо още се предлагат подобни възможности, но много хора, който използват SSD, биха предпочели него.

Този Satellite Radius хибриден лаптоп, предлага също и бутон, който задейства специалния помощник Cortana. За съжаление, ние няма да я видим скоро за нашата страна. Лаптопът идва с предварително инсталирана Windows 8.1, като ще имате безплатна възможност за ъпдейт до 10.

Техническите му характеристики включват:

Процесор – 5 поколение Intel Core i5
Видео карта – Intel HD Graphics 5500
RAM – 16 GB DDR3L
Батерия – до 7 часа работа
Дисплей – 39,6 см (15.6”) Full HD (1920 x 1080) IPS, 300 NIT, LED дисплей
Тегло – 2.2 кг.

Говорителите няма да ви разочароват, защото са от компанията harman kardon.

 

Related posts

Leave a Comment