Лаптоп 

Защо си заслужава да закупим лаптопи втора ръка вместо нови?

Какво е първото нещо, което си мислите, чувайки понятието „втора ръка стоки“? Не прави ли съзнанието ви асоциации с нещо, което не е чак толкова качествено, колкото би ви се искало да бъде, или пък визията му ще е захабена и далеч от „лъскава“… Склонни ли сте да си купите употребявана техника, или по-скоро бихте изплащали няколко години някоя, която е нова и не е докосната от никой друг, освен вас!

Относно по-горното, можете да чуете най-различни мнения, подкрепени от най-различни доводи. Както се казва, хора има всякакви, но именно това кара пазарът да бъде гъвкав и предлагащ най-различни услуги и продукти на вас – потребителите! Ако трябва да направим статистика за това какъв процент от хората са склонни да си купят стоки втора употреба, сме напълно убедени, че техният процент ще е много голям.

Лаптопите са сред нещата, с които хората са склонни да направят компромис, що се отнася до това че са втора ръка. Тъй като този вид техника е скъпа по презумпция, е логично да си я купуваме дори и не чисто нова! Ако например, лаптопът на който сте се спрели струва от порядъка на 2000 и повече лева, как мислите, дали сте готови да похарчите такава колосална сума пари за нов лаптоп? И другата гледна точка – ако същият артикул струва под 500 лева, минал е пълен технически преглед и е в отличен вид, не се ли променят коренно нещата? Каква би била причината просто да отхвърлите възможността да се сдобиете с нещо качествено, на доста ниска цена…

Смятаме, че хората не си купуват втора употреба вещи, просто защото са предубедени и не са видели лаптопите втора ръка на Plasico! Ако направят това още днес и отделят минута време, за да разгледат наличните продукти, ще се убедят в думите ни. Повече от сигурни сме, че ще останете изумени от богатия асортимент лаптопи втори ръка в магазина и дори веднага ще пожелаете да си купите някой от тях. Щом четете тези редове, значи вероятно имате известна нужда от нов/стар лаптоп, който да ви върши добра работа – в офиса и у дома!

И така… както вече стана ясно, да си купите употребяван лаптоп, не е никак лоша идея. Погледнато от различни ъгли, втора ръка техниката може да бъде дори по-надеждна от тази, продавана масово по магазините. Понякога, дори и да си вземем чисто нов лаптоп, оставаме разочаровани и се чудим как сме могли да се подведем по лъскавата му визия и да си дадем парите на вятъра! И доста често стигаме до извода, че наистина е било по-добре да си поръчаме нещо качествено, дори и вече употребявано от някой друг!

Related posts

Leave a Comment