Смартфони 

Предполагаемият гейминг телефон на ASUS се появи онлайн

През последното тримесечие на миналата година имаше доста слухове за предполагаемо сътрудничество между Qualcomm и ASUS с възможност един ден от него да се роди гейминг телефон, задвижван от Snapdragon. Сега изглежда, че той може да се превърне в реалност, съдейки по информацията, която се появи в интернет пространството.

Снимки, публикувани от китайския регулаторен орган TENAA, и цитирани от българския тех сайт Pixelmedia.bg, може би показват именно гейминг устройство с логото на ASUS. На гърба си то има сензор за пръстови отпечатъци, а камерата е тройна, като според документацията оснавният сензор е 64 мегапикселов.

Останалите споменати характеристики включват 12 мегапикселова предна камера, 512 GB вградена и 16 GB оперативна памет, 3840 mAh батерия, 6.78 инчов OLED екран и 2-84 GHz осемядрен процесор, който изглежда е Snapdragon 888.

Разбира се изображенията може да се окажат и на прототип, или платформа за разработка, която Qualcomm спомена миналата година, така че ще се наложи да изчакаме за повече информация.

Related posts

Leave a Comment