Хибриди 

Ревю на LG G Stylo от Bulgarianmod.info

Това може да се окаже първото от този вид устройства на компанията LG. Има размери от 5’7 инча (почти колкото дъска за рязане) и резолюция 1280х720. Първото, което ни прави впечатление е, че може да поставите карта памет с капацитет до 2 терабайта. След като имате такова голямо устройство, вероятно, ще имате и големи файлове.

LG са решили да разширят гамата си от фаблети с този LG G Stylo, който се предполага да е от средния клас мобилни устройства. За управлението на тази голяма плочка се грижи Android 5.0 Lollipop. В комплекта на устройството има и писалка за записване на бързи бележки и рисуване.

Един хитър ход за дълга употреба на устройството им е, че са поставили такъв таван за картата памет. Още няма такава в продажба, което означава, че щом има, потребителите на фаблета, ще имат допълнителна възможност за ъпгрейд.
Друга характеристика, която се крие под капака е Qualcomm Snapdragon 410 с четири 64-битови ядра ARM Cortex A53 с тактова честота 1,2GB и Adreno 306, подпомагани от 1,5GB оперативна памет и 8GB вградена флаш памет.

Камерите обаче не са силната страна на хибрида – 8 отзад и 5 отпред, за да имате кристално селфи. Налични са и останалите стандартни модули – GPS, Wi-Fi и прочие. Дори е включена технологията NFC и може да борави с LTE мрежи. Размерите му са 154,3х79,2х9,6 мм и тегло от 163 грама. Батерията е 3000 мАч, а цената на фаблета е приблизително 460 долара. Дали за тези пари си заслужава тази голяма плочка с такава голяма дупка за пространство?

 

 

Related posts

Leave a Comment