Смартфони 

Телефонът TECNO Pova 5 има тайна опция, която удвоява RAM паметта

Геймърският телефон TECNO Pova 5 крие опция, благодарение на която RAM паметта му се удвоява само с един клик.

Когато тази опция е активирана, приложенията на телефона TECNO Pova 5 работят с 80 процента по-бързо и е възможно да поддържате почти два пъти повече активни приложения във фонов режим.

Опцията TECNO Memory Fusion работи като разпределя вътрешна памет към работната памет, за да подобри работата на телефона и да позволи използването на повече приложения във фонов режим.

Благодарение на тази опция потребителите на смартфона TECNO Pova 5 могат да увеличат работната памет от 8GB на 16GB и по този начин да издигнат производителността на този телефон на ново ниво.

С повече налична памет всички приложения ще работят гладко, особено игрите, на които потребителите могат да се насладят максимално с 6,78-инчов дисплей с висока честота на опресняване от 120Hz и максимална яркост от 580 нита.

TECNO също е оборудвал този модел със стерео високоговорители с DTS и Sony Hi-Res сертификати, за да завърши цялостното игрово изживяване, а също така има и специален Aurora Engine, захранван от изкуствен интелект, който осигурява светкавично бързо стартиране на играта, така че можете да скочите в действие и не се тревожете, че нещо ще ви развали забавлението, защото геймърският телефон Pova 5 е оборудван и с голяма батерия с капацитет от 6000 mAh.

Въпреки че Pova 5 е предимно геймърски телефон, компанията TECNO обърна внимание на всички негови аспекти, така че в допълнение към бързия процесор MediaTek и много памет, този телефон има мощна 50MP камера за всеки, който обръща голямо внимание на снимките и видеото материал и изключително атрактивен дизайн в модерни цветове, които ще направят този телефон да се отличава във всяка ситуация.

Related posts

Leave a Comment