SSDДънни платки Модинг 

ADATA представи нови PCIe SSD дискове

ADATA обяви пазарния дебют два нови M.2 2280 SSD устройства, базирани на 3D NAND памет с поддръжка на PCIe Gen3x4 интерфейс и 5-годишна гаранция. И при двете устройства потребителите ще могат да разчитат на интелигентен SLC кеш, буфер за памет, LDPC технология за корекция на грешки и AES 256-битово криптиране. Допълнителните функционалности като SSD Toolbox и Migration Utility позволяват лесно управление на диска с бекъп и преминаване от HDD към SSD. 

ADATA FALCON осигурява скорост на четене и запис от съответно 31000 и 1500MB/s, както и по-висока степен на ефективност и надеждност в сравнение с 2D NAND SSD устройствата. Потребителите ще могат да избират между варианти с капацитет от 256GB до 2TB и включени технологии за защита на информацията, осигуряващи по-дълъг жизнен цикъл на самия диск.
 
ADATA SWORDFISH също е базиран на 3D NAND флаш памет и разполага с PCIe Gen3x4 интерфейс. Неговите скорости на четене и запис достигат съответно 1800 и 1200MB в секунда. Дизайнът се допълва от атрактивен релефен алуминиев радиатор.  

Related posts

Leave a Comment