Смартфони 

Motorola разширява портфолиото си с процесорите Unisoc

 

През 2021 Моторола насочва още повече усилия за демократизирането и достъпността на технологиите. Компанията се стреми да направи значимите иновации достъпни за всички потребители, като стратегията включва цялото портфолио – от ултра-премиум razr, през широко достъпните moto g, до базовите  moto e модели.

Светът се промени значително през 2020 и всеки има нужда да намери начин да се справи с новото нормално. Променят се и потребителските предпочитания.

Във време, в което хората стават все по-прагматични и все повече се съобразяват с бюджета си, когато избират, Моторола отговаря на нуждите на онези, които търсят висококачествени и бързи смартфони на разумна цена.

НОВО ПАРТНЬОРСТВО. НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ.

Моторола посреща в своето семейство производителите на чипове Unisoc. Компанията е един от най-големите производители на полупроводници в света, с изследователски и развойни центрове в САЩ, Индия, Финландия и Китай.

През 2021 Моторола ще пусне на пазара смартфони с процесор T700 на Unisoc.

 

ТЕХНОЛОГИЯТА НА ВСИЧКО

Чипът Unisoc T7000 е с 12nm процесор. Той има 8 ядра (6xA55 Arm Cortex 1.8Ghz и 2xA75 ARM Cortex 1.8Ghz) и предлага разнообразни функции, присъщи днес на най-премиум телефоните. T700 може да осигури опресняване на дисплея с честота до 90Hz и памет LPDDR4. За потребителите това означава, че ще могат да се насладят на любимото си съдържание, без да правят компромис с бюджета си.

КОНТРОЛ НА ПРЕДСТАВЯНЕТО

Процесорите Unisoc осигуряват страхотна мощност, която се потвърждава от контролни сравнителни тестове. T710 демонстрира по-бързо представяне в сравнение с конкурентните чипове на Snapdragon и Mediatek.

През 2020 Unisoc представи най-мощния си процесор Tiger T7520. Той има 4 Cortex-A76 и 4 Cortex-A55 ядра, с 5G свързаност. T7520 поддържа опресняване на дисплея с честота до 120Hz. Чипът ползва 6nm EUV технологичен процес, резултаът от който е намаляване на консумацията на енергия и съхранение на батерията с 8%.

Впечатляващата производителност и високото качество са основните причини motorola да вземe решение да включат процесорите Unisoc в своето семейство.

 

Related posts

Leave a Comment