Джаджи 

Steelseries представя клавиатурите Apex Pro Mini и Apex Pro Mini Wireless

С новия 60% по-компактен дизайн и най-бързите и супер регилируеми суичове Apex Pro Mini е единствената клавиатура, от която се нуждаете. Apex Pro Mini е първата безжична клавиатура, с която е печелен CS:GO турнир

 

SteelSeries, световният лидер в периферията за гейминг и електронни спортове, представи последните си иновации и нови продукти от награждаваната серия клавиатури Apex. По-компактни, по-бързи и със супер регулируеми суичове, клавиатурите Apex Pro Mini и Apex Pro Mini Wireless напълно отговарят на поговорката „По-малкото е повече“. Те са с 60% форм-фактор с OmniPoint 2.0 суичове с 11 пъти по-бързо време за реакция, 10 пъти по-бързо задействане и 2 пъти по-издръжливи от стандартните механични превключватели.

С пуснатата на пазара през 2019 Apex Pro, клавиатура с множество възможности за персонализиране и най-бързите превключватели в света, SteelSeries си постави за цел да предостави на геймърите по-голям контрол, независимо дали играят или създават сложни екселски таблици. Оригиналните OmniPoint превключватели представят възможност за напълно регулируемо задействане – една от най-големите иновации в света на геймърските клавиатури след създаването на първите механични превключватели. OmniPoint  дава възможност за регулиране на силата на взаимодействие с клавишите.

В допълнение към компактния форм-фактор е новата версия на най-бързите суичове в света. OmniPoint 2.0 дава възможност за по-бърза реакция и време за задействане, заедно с още повече опции за настройки на всеки отделен бутон (между 0,2 мм и 3,8 мм). Когато клавишът се регулира на 0,2 мм, времето за реакция от 0,54 ms е едно най-бързите в света. В допълнение, въвеждането на OmniPoint 2.0 дава възможност за настройване на действие 2 в 1 на всеки един клавиш – например ходене и бягане, или изваждане на граната и хвърлянето й, и всяко действие е възможно с натискане на един бутон.

Мини размерът има много плюсове! За първи път серията клавиатури Apex, многократно награждавана и любима на феновете, предлага с 60% по-компактен дизайн, който ще ви позволи да освободите място на бюрото и да имате по-големи движения с мишката, заедно с подобрена естетика и по-ергономично позициониране. Благодарение на иновативния модификатор на клавиши на SteelSeries, пълната функционалност на клавиатурата се запазва в по-компактен мини дизайн, превръщайки я в перфектния размер периферия, която лесно се побира в раницата, за да е навсякъде с вас, независимо дали участвате в поредния esports турнир, отивате на LAN парти с приятели или сменяте квартирата.

  • Apex Pro Mini Wireless – Перфектната комбинация между най-бързите суичове в света OmniPoint 2.0 и компактният 60% форм-фактор на Apex Pro Mini Wireless, позволява на геймърите да вземат тази високопроизводителна клавиатура навсякъде със себе си.

Quantum 2.0 Wireless позволява да играете и работите без забавяне, като същевременно предлага двойна свързаност, така че да можете да превключвате между 2.4Ghz Gaming Grade Wireless и Bluetooth, независимо къде сте.

С възможност за над 100 милиона натискания OmniPoint 2.0 суичовете са с капачки от PBT пластмаса – една перфектна комбинация с ненадмината издържливост от първия до последния удар по клавишите.

На 23 май FaZe Karrigan стана първият професионален esports състезател, който спечели CS:GO major с  безжична клавиатура (Apex Pro Mini Wireless).

  • Apex Pro Mini – С новите превключватели OmniPoint 2.0, Apex Pro Mini позволява на геймърите да регулират натиска върху всеки клавиш (между 0,2 мм и 3,8 мм), като превключват между лек натиск и натиск с по-голяма сила. 60% по-компактният дизайн осигурява повече работно пространство, като гарантира, че големите движения на мишката няма да бъдат прекъснати, заедно с подобрена естетика и по-ергономично позициониране. Двойните PBT капачки гарантират, че клавишите ще издържат толкова дълго, колкото превключвателите, докато бутоните, позиционирани отстрани на клавиатурата, позволяват на потребителите да имат пълна функционалност, но в мини размер.

Apex Pro Mini Wireless и Apex Pro Mini са налични на SteelSeries.com и в търговската мрежа в целия свят. Те се предлат на следните препоръчителни цени:

  • Apex Pro Mini Wireless – US $239,99 | ЕС 279,99 евро | AP $279,99
  • Apex Pro Mini – $179,99 | ЕС 219,99 евро | AP $2199,99.

Related posts

Leave a Comment