Друго 

За какво похарчих 150 лева в любимия си онлайн магазин за дрехи?

Като повечето средностатистически жени аз също обожавам да разглеждам и пазарувам нови дрехи. По едно време дори бях стигнала до маниакално състояние, тъй като почти всеки ден обикалях магазините и харчех доста повече, отколкото можех да си позволя. Чувствах се едновременно щастлива и виновна и в крайна сметка реших, че това трябва да спре.

Въздържанието беше изключително мъчен процес и, чесно казано, нямам представа колко време щях да издържа, преди да се впусна отново в див шопинг. За щастие, не се наложи да се стига до този момент, защото точно навреме открих многобройните предимства на онлайн търговията с облекло. Разгледах няколко електронни бутика за дрехи и за отрицателно време един от тях се превърна в любимия ми уебсайт за посещение.

С негова помощ всеки ден прекарвам част от времето си във виртуално обикаляне по магазините и пробване на дрехи. Разликата е, че вече не харча безразсъдно толкова много пари. Отново пазарувам сравнително често, но дрехите онлайн излизат доста по-изгодно, а и е много по-лесно да планирам добре покупките си. Редовните намаления и промоции също ми се отразяват добре.

Ето защо реших да споделя с всички последната си поръчка от любимия си онлайн магазин. Стойността и възлиза на точно 150 лева или една-две парцалки от мола. В случая, обаче, закупените модели бяха доста повече.

Та влязох в електронния бутик един ден миналата седмица след работа и първото нещо, което видях, беше намаление от 30 процента на всички рокли в магазина. Само 5 минути по-късно вече бях добавила две в количката си, а общата им стойност беше едва 60 лева! Покрай рокличките си харесах и една туника за 25 лева, както и два клина за общо 20 лева.

Поръчвайки клиновете, се сетих, че наближават есента и зимата, а нямам никакви нови панталони. Порових малко в е-магазина и открих перфектния дълъг панталон за моето тяло – идеално описващ фигурата ми и същевременно прикриващ несъвършенствата в нея. Цената също беше идеална – точно 25 лева.

Реших, че вече съм готова с покупките, но все пак хвърлих и един поглед на категорията с разпродажба. Имаше няколко интересни евтини моделчета, но не и в точния за мен размер. На втората страница, обаче, очите ми се спряха върху изключително готини дънки, точно такива, каквито си търсех, при това само за 15 лева. Докато отварях страницата на модела, се молех да има от моя размер и  ДА – имаше! Побързах да го добавя в кошницата, преди някой да ме е изпреварил.

Вече бях минала границата за безплатна доставка и доволна понечих да приключа поръчката си, когато на екрана излезе съобщение, уведомяващо ме, че при достигане на стойност от 150 лв, печеля код за 10% отстъпка от следващото си пазаруване. Натрупаната сума до момента беше 145 лева, а математическите ми способности ми подсказаха, че си струва да добавя още нещо, за да се възползвам от този чудесен подарък. Лесно си избрах допълнението – стилен кожен колан за дълги туники на стойност точно 5 лева.

Ето и равносметката – 150 похарчени лева, срещу които получих две рокли, туника, два клина, панталон, дънки и коланче. Поръчката ми вече пристигна и, преди да попитате, ще заявя, че всички модели са със страхотно качество и ми пасват идеално!

А кой е магазинът? Естествено, че е evizabg.com – завинаги оставам ваш клиент!

Related posts

Leave a Comment