Аудио 

Kingston HyperX Cloud II – Геймърски слушалки

Но дали изобщо си заслужават да носят това определение или са поредната залъгалка на шантава цена?

Преди всичко, да видим външния им вид. Не ви ли изглеждат малко като старите модели за по 10-20 лв.? Щом са толкова геймърски, защо имат този смотан вид, все едно носите наушници против високи нива на шум. Все пак, на някой може да им хареса как изглеждат, на други не, всеки с мнението си. Това, че стилът им малко куца, не означава, че и качеството е такова или дори характеристиките.

Ще започнем с това, че са на Kingston. Те не правеха ли различни запаметяващи устройства? Явно са решили да влязат и на аудио пазара, като имайте предвид, че това е второ поколение от модела слушалки. Функцията, която гарантирано, ще се хареса на всички е, вградената звукова карта в тях под формата на малко дистанционно. Свързват се с USB, което ако не сте на ясно, допринася за по-добрия звук при всякакви обстоятелства.

Малко и за изработката. За разлика от много модели на пазара, те са направени с метална рамка, кожа на лентата за глава и здраво вързани кожени ленти. Премиум материали, несъмнено. Възглавките за ушите са достатъчно големи, за да обхванат цялото ви ухо и да намалят външния шум до минимум. Ако обаче, вече сте се отчаяли, че са само за компютър, спрете. Разкачват се с лекота с малкото дистанционно и можете да ги използвате във всяко едно устройство, което има 3.5 mm жак за слушалки. Освен този метод на разкачване, можете и да премахнете микрофона. Все пак, не на всеки му е удобно да ходи напред, назад с микрофон до устата, а само да слуша музика. Понякога, не сте ли се чудили, когато се загледате и видите микрофона с края на окото си “това пък какво е” преди да осъзнаете, че е микрофон?

Най-важното обаче, е, че имат 7.1 виртуален съраунд саунд. Ако сте чували подобно нещо на слушалки, значи знаете колко добро е.

Освен кофти външния им вид, слушалките си заслужават. Изработени от качествени материали, работещи с голяма гама от продуктите на пазара и доставящи достатъчно комфорт и уникални усещания, за да ги тествате или дори да ги купите.

 

 

 

 

 

Related posts

Leave a Comment